Wko

Sådan ride new york city subway

Besøger New York for første gang, er en interessant oplevelse. Newyorkere er som ingen anden. Så høflig som de er, de ofte ikke gøre øjenkontakt, de skynder til deres destination, og sjældent tale med fremmede. Mens besøger New York for første gang, vil du sandsynligvis bruge metroen. Hvis du ikke er forsigtig, kan du aldrig komme til din destination. Undergrundsbanen i New York City er en af ​​de største metro systemer i verden i form af sporet kilometertal og antal stop, og en af ​​de eneste 24 timer metro-systemer i verden.

Steps

Sådan ride new york city subway. Sørg for at du har den rette billetpris.
Sådan ride new york city subway. Sørg for at du har den rette billetpris.
 1. 1
  Få en computer og logge på MTA hjemmeside, se på kortet, og find din afrejse og ankomst stationer. Tjek tjekke for service-bulletiner. Har en undergrundsbane kort handy at fortolke bekendtgørelserne.
 2. 2
  Sørg for at du har den rette billetpris. Den aktuelle billetpris er 5€ 0,50, når du bruger en Pay Per Ride MetroCard (5€ 0,75 for en "Single Ride" Billet: Gælder for én ride inden for to timer køb).
 3. 3
  Skøn tid det vil tage at nå frem til din destination - Ved at se på metroen kortet. Det vil tage dig i gennemsnit 4 minutter mellem hvert stop, plus 5-20 minutter for hver gang du har til at vente på et tog. En enklere metode er at lade mindst 45 minutter, før du skal være der, hvor du skal hen. Dog kan de længste ture tage op til en time og en halv - så vær forsigtig.
 4. 4
  Vide, hvad en station indgangen ser ud. Altid åben indgange har grønne lys. Afslut kun eller deltid indgange har røde lys. Nogle private ejendomme har subway indgange. Men nogle indgange er inden private ejendomme, og disse indgange er ikke altid synlige udefra.
 5. 5
  På din afrejse station, kan du bede en station agent for et kort, så du har en bærbar vejledning. Men bærer et kort på metroen er ligesom tatovering "IDIOT turist" på din pande. Næsten alle togvogne og stationer har kort på væggene, så et kort er ikke nødvendigt.
 6. 6
  Køb et metrocard fra enten station agent (kun kontant) eller Metrocard automater (kontanter / kreditkort / betalingskort). Alle Metrocard automater accepterer debet-og kreditkort, men kun nogle (de større) accepterer kontanter. Den mindste køb for en ny Pay-Per-Ride MetroCard er 5€ 0,50 (2 Rides), men du kan genopfylde en Pay-Per-Ride MetroCard med et minimum på 5€ 0,01 (Bemærk venligst, at Metrocard automater gør ikke acceptere øre eller 5€ 0,01 intervaller i løbet af en creidt eller betalingskort transaktioner. Pennies kan kun accepteres på "booth" med Station Agent), og højst 60€ 0,00. Pay Per Ride MetroCards tillader en fri transfer fra undergrundsbanen-til-, bus-til-metro eller bus-til-bus inden for 2 timer efter den første knalde, single rides ikke mulighed for overførsel og skal anvendes inden for 2 timer for købet. Hvis du sætter 10€ eller mere på dit kort, får du en 7% bonus (10€ får du 10€ 0,70 godt for 4 Rides, 15€ får du 20€ 0,40 god til 9 Rides). Din bedste chance kan være at købe en 7-Day eller 30-dages Ubegrænset Ride MetroCard afhængigt af opholdets længde. Ubegrænset Ride MetroCards er aktive i 7 eller 30 på hinanden følgende dage fra den første dag du knalde MetroCard. Ubegrænset Ride Metrocards kan ikke deles. Der er også en 18min begrænsning når du forsøger at knalde kortet på samme station (For eksempel, hvis du ved et uheld Scannet på Downtown 6 toget i 23rd Street, da denne station har ingen fodgængertunnel til den Uptown side vil du nødt til at vente 18min før du kan knalde kortet på Uptown 6 toget af 23rd Street - Men hvis du skulle gå til en anden station, vil der ikke være nogen tidsbegrænsning... for eksempel gå til Uptown 6 toget på 28th Street eller Uptown N og R på 23 Street. ) MetroCards gælder for både metro og bus service 24/7/365.
 7. 7
  Kom på det rigtige tog er svært for en turist. Sørg for at du får den rigtige nummer eller bogstav, og tjekke om din ankomst station er en fuldtids-station. Én ting, der gør NYC Subway en smule forskellig fra andre systemer er den Uptown / Downtown / Queens / Brooklyn / Bronx / Manhattan retningsbestemt indikatorer. Snarere end betegner retning ved destination (som i London, Paris, osv.) indgange og platforme i Manhattan vil sige "Uptown og Bronx / Queens" eller "Downtown og Brooklyn", selv om nogle gange bare "Uptown" og "Downtown" for tog slutter i Manhattan. Vær sikker på at vide, om du er på rejse Manhattan-bundet, Brooklyn / Bronx / Queens-bundet, uptown eller downtown før indtastning (få tog rejse Udenby). Den 7. toget, siger togene destination tegnet enten Manhattan-Times Square eller Main Street-Flushing. På L-toget togene elektronisk display siger enten 8th Avenue-Manhattan eller Brooklyn-Rockaway Parkway.
 8. 8
  En af de fejl mange turister gør er at komme på et eksprestog, når de skulle have taget det lokale tog. Lokale tog (typisk) stoppe ved hvert stop langs en linje, mens eksprestog springe nogle stopper. Også eksprestog er normalt i de indvendige platforme eller det lavere niveau. Nogle gange er der platforme for ekspresservice, men den udtrykkelige er kun den ene vej. Så se. Med 7 toget, tjek den side af toget for at se, om der er en grøn cirkel eller rød diamant. En grøn cirkel angiver 7 lokal, en rød diamant angiver 7 express.
 9. 9
  Før bording dit tog, vente på udskibning af passagerer til fuldt ud at egress før du indtaster metroen bilen. Folk vil få meget vred, hvis du blokere deres vej at komme ud af toget.
 10. 10
  Hvis du er iført en taske eller pakke, fjerne det fra din ryg eller skulder og bære den i dine hænder i frony dig. Dette vil gøre mere plads i bilen til de øvrige passagerer.
 11. 11
  Hvis du ønsker at sidde, tage den første tilgængelige sæde. Hvis du har til at stå, men bevæge sig hele vejen ind i bilen og stå på begge sider, og ikke i midten. Face siddende passagerer med fødderne vinkelret på sædet bænk og holde på.
 12. 12
  Undgå at se andre passagerer direkte i øjet i mere end et øjeblik. Stirre på andre passagerer vil blive set som et tegn på aggression, og du kan få en aggressiv reaktion. Det er også sandsynligt, at den person, du stirrer på vil være meget creeped ud.
 13. 13
  Selvom spørge om vej eller hjælpe er helt fint, det er bedst ikke at tale med folk, du ikke kender. Småsludre i metroen med komplet fremmede er ikke noget alment accepteret.
 14. 14
  Hvis du er ved et uheld kort på forandring, træde til side fra Metrocard maskiner, og holde udkig efter forandring. Det, kombineret med den ægte panik kig på dit ansigt, ofte resulterer i en venlig og opmærksom forbipasserende gøre op forskellen. Beder folk for penge, på den anden side, vil kun give dig foragtende glares eller bliver ignoreret.
 15. 15
  Hvis din metrocard ikke vil læse en eller anden grund, kan du prøve andre tælleapparaterne efter flere mislykkede forsøg på først. Spørg Station Agent for hjælp, hvis man er til rådighed i området. Hvis der er nogen, køre fingrene langs den sorte stribe at sørge for der er ingen bøjninger og prøv igen... til sidst, enten nogen kan knalde dig igennem eller andet, du skal give op, og få en anden Metrocard indtil du kan tale med en agent. Hvis stationen agenten ikke kan hjælpe, vil de give dig med en konvolut (Business svarkuvert: BRE) til post i kortet. For hurtigere service besøg Metrocard Kundeservicecenter placeret downtown Manhattan ved 3 Stone Street mellem Whitehall Street og Broad Street.

Virkelig hurtig måde

 1. 1
  Hvis du er en turist, få et bykort. De vil sandsynligvis vise en liste over metrostationer.
 2. 2
  Anskaf en genopfyldning metrocard gennem en station billet maskine.
 3. 3
  Spørg stationen master for en gratis metro kort.
 4. 4
  Følg overliggende skiltene til retninger til den linje, du ønsker.

Tips

 • Hvis du har en rygsæk, skal du fjerne den og holde den i dine hænder, før du kommer ind i toget.
 • Husk at opgive dit sæde som en ekstra service til ældre, gravide, eller handicappede passagerer.
 • MEN: Hold din tegnebog i din front lomme.
 • er en anden stor hjemmeside for at tjekke ud. Det er den "map quest" til subway-systemet. Også prøve som overlejrer linjerne på en kort, så du kan se præcis, hvor indgangene og linjer køre.
 • Hvis du føler dig utilpas på grund af en anden rytter (r), tillid til din tarm instinkt og flytte til den sidste dør af bilen. Når toget ankommer til den næste station, komme ud af denne bil, og ind i den næste bil. GÅ IKKE MELLEM BILER. Det er farligt og imod loven.
 • Det er bedst at købe 7 dage ubegrænset tur kort (25€), hvis du vil tage 12 eller flere ture under dit ophold (dag passerer ikke længere solgt) det vil spare dig penge
 • MetroCards er meget skrøbelige. Bøje, opvarmning eller få dem våde, vil beskadige eller ødelægge dem. Hvis dit kort ikke virker efter flere forsøg, tage det til stationen agent og anmode om en erstatning.
 • Mind dine manerer. Sig "please" og "Undskyld". Tro det eller ej, de fleste af argumenterne opstår, fordi en person, der ikke var høflig.
 • Få en Metrocard først, før du tænker på at køre på metroen.
 • Du får kun omkring 20 sekunder til at komme på metroen. Holding dørene til togvogn er forbudt. Hvis toget dørene tæt som du kommer til toget, bare på det næste tog.
 • Sørg for at have alle oplysninger til dine tog ned, før du forlader. Bare fordi to tog er den samme farve, eller gå gennem den samme tunnel betyder ikke nødvendigvis, at de er indbyrdes udskiftelige.
 • Det foreslås, at ikke ride metroen (især 4/5 og L linjer) i myldretiden, medmindre du virkelig har brug for.
 • Må ikke være bange for at spørge fremmede om vej. De fleste newyorkere har ikke noget imod at hjælpe andre ud, så bare spørg.
 • Hvis du er på vej til en lokal station, men ønsker at rejse hurtigere, kan du tage eksprestog til den sidste express station før din destination og overførsel til lokale tog.
 • Kun stå foran toget bildøre, når du har et par stoppesteder. Hvis du har at bo på en vis toget til 2 eller flere stop, enten tage et sæde eller flytte ind
 • Når at komme på en rulletrappe husk, hvis du har tænkt på stående, holde til højre. Lad venstre klart for dem, der ønsker at klatre op eller ned.
 • KVINDER: Hold din tegnebog på bunden af ​​din taske eller endnu bedre, hvis du kan, sætte det i lommen.
 • Smil og slappe af. Hvis du ser nervøs, kan du tiltrækker den forkerte type opmærksomhed.
 • Hvis du ikke er sikker på hvor de skal gå, spørge nogen! Generelt er mange newyorkere meget høflig mennesker og villige til at hjælpe.
 • Sørg for at lægge nok billetpris i din Metrocard, i tilfælde af at du får på den forkerte metro tog og er nødt til at tage en anden, eller billetprisen er mere end du tror.
 • Den første bil er ofte mindre overfyldt end andre biler på undergrundstog.
 • Hvis det er myldretiden, der er en grund til, at bil ser tom. Du skal vide.

Advarsler

 • Anbring ikke dine tasker eller pakker på en tom plads, selv hvis toget er tom. NYC Transit Politiet vil udstede billetter til det. Du vil finde dig selv med en domstol udseende og kan forvente at betale op til en 375€ bøde.
 • Tage nogle ekstra penge til nødsituationer. Det er alwasy en god idé, hvis du kommer til at være i enhver storby, og selvom du ikke vil være ridning metroen. Byen er et dejligt sted, men der er kriminalitet der og nogen måske stjæle dine penge. For at være sikker, holde en ekstra 15€ -40€ i et meget sikkert sted, så som din sko, i din skjorte, eller i din bh.
 • Hvis du har brug for at stoppe op og få din lejer, sørg for at gøre så meget ude af strømmen af ​​mund trafik og væk fra trapper. Ellers kan du blive blokerer trafikken og kunne få skubbet eller evt ondt.
 • Hvis du rider sent om natten, så prøv at finde en befolket bil-ideelt dirigentens bil (dirigenten er næsten altid i midten af ​​toget, men nogle linjer har dirigenten i den forreste bil).
 • Må ikke være en røv og forsøge at ænder under tælleapparaterne. Du vil blive fanget og idømt en bøde omkring 115€ pr lovovertrædelse.
 • Vær opmærksom på at mange stationer har separate perroner og ved indgange til tog går i modsatte retninger. Du bliver nødt til at betale to gange, hvis du bruger den forkerte indgang, eller hvis du gik glip af din stop og forsøge at bakke fra en af ​​disse stationer. Denne advarsel er mindre tilbøjelige til at anvende til at overføre og udtrykke stationer.
 • Undgå at stirre eller gøre langvarig øjenkontakt med en anden passager. Du kan formidle den forkerte billede. Vær høflig og venlig på alle tidspunkter, og undskylder hvis du støder ind i en anden pendler-men i New York er det ikke ualmindeligt for den person, du ved et uheld skubbet til at sige "Undskyld!" til dig først.
 • Kig på en plads før sidder i det. Nogle gange er der er en grund til, at den er tom: dagrenovation, affald eller endda noget virkelig modbydelig.
 • Hvis du er tabt eller forvirret, så spørg leder eller station agent (billetsælgeren) til retninger. Bemærk: Nogle mindre stationer ikke har billet agenter, så tjek kortet, høfligt bede en anden passager-de fleste newyorkere er virkelig nyttigt, hvis du nærmer dig dem i en ikke-truende måde og er høflig-eller forlade stationen og spørge en politimand.
 • Tillad altid ryttere til at forlade bilen, før dit forsøg på at bord.
 • Hvis du ikke er bekendt med metro system, kortvarigt studere din subway kort i en rolig butik eller et andet sted, hvor der er ikke mange mennesker, eller tjek MTA site online. I New York City, kan ligne en turist gøre dig et let mål for tyveri eller anden kriminalitet, men skal det også bemærkes, at New York Citys voldelig kriminalitet er faktisk ret lav, der kan sammenlignes med en by med en befolkning på omkring 200.000.
 • MetroCards er magnetiske. Må ikke placere dem i nærheden af ​​en elektronisk enhed (telefon, mp3-afspiller, etc.) eller magnet, da dette kan afmagnetisere MetroCard, hvilket resulterer i tælleapparatet ikke tænder, når du indsætter dit MetroCard i tælleapparatet. Hvis din Metrocard er blevet demagnetized, se stationen agent eller en NYC transit officer.
 • Hvis du ikke kan få en plads, hold på rækværk eller en fælde, så du ikke falder over, når toget kører.
 • Hold dit læsestof i skak og tæt på din person. Åbn ikke avisen på toget - holde det pænt foldet. Hvis det er for overfyldt, læse dine papir senere.
 • Læs metro regler, der er udstationeret i bilerne og undgå ting som besætter mere end én plads, spiller højt musik, etc.
 • Hold dine ejendele på din person hele tiden.
 • Må ikke surfe undergrundsbaner (rider uden for toget).
 • Ridning, flytte eller stående mellem biler er forbudt i metroen. Du vil blive fanget og idømt en bøde af NYC Transit politiet for det.

Ting du behøver

 • Subway-system map
 • A MetroCard
 • Evnen til at gå. I mange stationer er der ingen elevatorer
 • En computer