Wko

Sådan homeschool dine børn

Hjem Uddannelse er en vidunderlig måde at holde tæt med dine børn, og samtidig hjælpe dem til at blive godt afrundet teenagere og voksne. Det giver dig mulighed for at skræddersy dine børns uddannelse, der passer til dine børn, din livsstil og dine overbevisninger. Uddannelse derhjemme giver dig også en sikker "hjemmebase" for dine børn, mens de udforsker de mennesker og steder omkring dem. Med muligheden for at individualisere dit barns uddannelse, kan du virkelig skabe en livslang kærlighed til læring.

Steps

Sådan homeschool dine børn. Før du starter denne, skal du huske, at det er meget vigtigt for børn i alle aldre til at have venner.
Sådan homeschool dine børn. Før du starter denne, skal du huske, at det er meget vigtigt for børn i alle aldre til at have venner.
 1. 1
  Før du starter denne, skal du huske, at det er meget vigtigt for børn i alle aldre til at have venner. Få dem involveret i en eller anden form for sport eller anden aktivitet, som de kan lide. Må ikke tvinge dem til at gøre noget, men lad dem ikke giver op for let, enten. Disse aktiviteter får børn til at socialisere og også lære vigtige livsfærdigheder såsom at gøre venner og holde forpligtelser.
 2. 2
  Forbered dig selv. Erkend, at du interesserer dig for dit barns fremtid mere end nogen andre gør. Derfor er du unikt kvalificeret til rollen som Hjemmeundervisning forælder. Hjemmeundervisning er et stort ansvar, men hvis du forme den til din familie livsstil det kan fungere godt. Det kræver ikke at du giver op resten af ​​dine interesser, kan du stadig have et liv uden for hjemmet skole.
 3. 3
  Bestem din egen stil i hjemmet uddannelse. Undersøg dine egne intentioner og motivationer. Hvorfor vil du gerne hjem uddanne? Hvad mener du en 'god' uddannelse? Hvad tror du om børn, undervisning og læring? Hvordan dine børn synes at lærer bedst? Disse spørgsmål kan hjælpe dig med at afgøre, hvad tilgang til at tage og hjælpe dig med at skabe et læringsmiljø, der vil være bedst for din familie og dine børn. Overvej også, at en tilgang, der virker for et barn ikke kan være bedst for en anden.
 4. 4
  Lær om forskellige hjem undervisningsmetoder:
  • Manglende skolegang: det er en anarkistisk tilgang, hvor den studerende er selvstændige rettet. Det er baseret på ideen om, at en studerende er tilbøjelige til at lære hurtigt og let, når han / hun studerer tingene s / han er interesseret i.
  • Diane Lockman autentiske klassiske Trivium ( Den klassiske lærde )
  • unit undersøgelser
  • Charlotte Mason metodologi
  • Montessori eller Waldorf metoder
  • en eklektisk blanding af forskellige stilarter
  • et komplet online curriculum pakke som Global Student Network
  • et privat online skole som International Virtual Learning Academy
 5. 5
  Planlæg din studieordning. De enorme mængder af materialer og metoder, der er til rådighed, kan være overvældende for en ny Hjemmeundervisning forælder. Identificere din tilgang vil hjælpe smalle ting ned. (For eksempel, unschoolers normalt har en bred vifte af ressourcer til deres børn at opleve, men ikke nogen formel læseplan. Autentiske klassiske uddannelse indebærer undervisning læsning, tænker, og taler til betydelige beherskelse. Der er mange ressourcer til at hjælpe dig med at navigere gennem labyrinten af. ideer Biblioteker og boghandlere har bøger på hjemme undervisningsmetoder, erfaringer og gennemprøvede læseplaner Internettet tilbyder en uendelig kilde til oplysninger samt:. grundlæggende oplysninger om forskellige emner, online køb af læseplaner og forsyninger, artikler om metoder, støttegrupper, og den offentlige skolernes læseplaner. Internettet har endda gratis lektioner på de fleste emner fra lærere, andre hjem pædagoger, og selv tv-stationer. Forskning, læse og planlægge, hvad du ønsker at undervise og hvordan.
  • Art
  • Sciences (biologi, fysik, kemi)
  • Sprog
  • Musik
  • Matematik
  • Historie
  • Geografi
 6. 6
  Kig efter lokal support. Du kan finde lokale grupper, der mødes jævnligt, organisationer, der sættes på periodiske seminarer eller konventioner eller endda online grupper, swap ideer og ressourcer. Mange grupper oprette co-op klasser - undervist af andre forældre - i en række forskellige emner. Hvis du begynder at føle sig overvældet, frustreret, eller helt alene i din families uddannelsesmæssige sysler, kan en støttegruppe tilbyde rådgivning eller bare en beroligende bekræftelse fra andre forældre, at du ikke er alene. De er også en uvurderlig ressource for tips om hvordan man overholder de hjem uddannelse love i dit område.
 7. 7
  Etabler dit hjem uddannelse lovligt. Lær, hvad der kræves for at home-uddanne lovligt, hvor du bor, så skal det, der er nødvendigt for at arbejde inden for denne struktur. Sørg for at få en kopi af de faktisk involverede love og være opmærksom på den nuværende juridiske fortolkning af disse love. Da hjemmet pædagoger har en personlig investering i at sikre de forstår de Hjemmeundervisning love korrekt, lokale støttegrupper er ofte den bedste kilde til at styre dig til den mest præcise juridiske oplysninger i dit område. Tilrådes at de juridiske krav til hjemmet pædagoger varierer efter land, stat og endda undertiden ved skoledistrikt, så en smule forskning vil være påkrævet. HSLDA og AtoZ Homes Cool giver nyttige vejledninger til, hvad det betyder at home-uddanne lovligt (se eksterne links nedenfor.)
 8. 8
  Forbered dine børn. Forklare dem, hvad der vil ske i de kommende måneder, herunder hvordan hverdagen vil blive struktureret for dem og resten af ​​familien. Forklar ældre børn, at selv om de kan forlade deres skole, betyder det ikke, at de forlader deres uddannelse eller deres venner. Spørg dem, hvad de ville være interesseret i at studere. For eksempel, hvis man elsker stjerne stirrer få et teleskop og studie astronomi. Vær sikker på at få dem glade. Hjem uddannelse bør være sjovt for de studerende! Det er den bedste motivator.
 9. 9
  Informer udvidede familie. Andre i din familie, der bekymrer sig om dig og dine børn kan være nyttigt og give stor støtte til dit hjem uddannelse indsats - eller de kan være hjerteskærende kritikere. Planlæg hvordan du vil fortælle dem, hvad du planlægger at gøre, lytte til deres svar, og besvare spørgsmål og bekymringer, de måtte have. Hjælp dem til at forstå, at du er forberedt og bestemt, og lad ikke nogen negative holdninger få dig ned. De bekymrer sig, og over tid som dine børn viser succes i deres uddannelse derhjemme, meget godt de kan komme rundt og være dine største tilhængere.
 10. 10
  Lad dine ældre børn masser af tid til at tilpasse sig. Ofte børn, der forlader standard uddannelsessystem til hjemmet uddannelse har brug for lidt tid til at tilpasse sig. I stedet for straks at hoppe ind "skole derhjemme," du måske ønsker at gøre ustrukturerede aktiviteter, og derefter langsomt arbejde ind i din rutine. Bestem hvor meget "recovery time" er nødvendig for hver enkelt barn, og arbejde med dem for at skabe en anderledes og sjovere læringsoplevelse.
 11. 11
  Samle forsyninger. Startside Uddannelse forsyninger varierer meget efter undervisningsmetode. Du kan bestille lærebøger, boxed læseplaner, og læring værktøjer online eller derhjemme-uddanne pensum og levering salg. For billigere alternativer, bruger mange hjem pædagoger biblioteker, brugte boghandlere, læseplan swaps, genbrugsbutikker, og garage salg. Også en back-to-school-salg på en lokal discountbutik eller kontor levering butik er det perfekte sted at få nogle af de grundlæggende forsyninger som kuglepenne, notesbøger og lim.
 12. 12
  Planlæg din dag. Hvis du vælger at have en mere formel hjem uddannelsesmiljø, kan du forberede ved at samle dine lektionsplaner, materialer og lærebøger sammen - eller endda ved at oprette et rum i dit hus for undersøgelser og aktiviteter. En anden tilgang kunne betyde, at din forberedelse indebærer etablering ekskursioner for resten af ​​året i alle fag, hvilket placerer læringsobjekter omkring dit hjem, eller blot få dig selv ind i en tankegang om at bruge hver dag som en mulighed for at lære med ingen faste planer eller lærebøger. Men du vælger at hjemmet uddanne, kan det kun blive hjulpet af planlægning og forberedelse så meget som du kan, før du starter.
 13. 13
  Kig efter hands-on aktiviteter. Alle nyder godt at se tingene på første hånd. Nogle aktiviteter, der kan være uddannelsesmæssige såvel som let at gøre, er: havearbejde, madlavning, syning, kompostering, videnskabelige projekter, vandreture, fastsættelse af huset, omsorg for kæledyr, og tage ud brudte apparater (bare sørge for der er ingen lasere eller farlige elektroniske komponenter stadig aktiv). Dine børn vil lære forskellige ting, afhængigt af deres alder, men alle kommer væk bedre uddannede.
 14. 14
  Hold en portefølje af hvert enkelt barn arbejde. Tyk, tre-ringmærket ringbind med fanen separatorer til hver elev er en glimrende måde at holde styr på skolearbejdet, sammen med hvad kan kræves fra et juridisk synspunkt. Mærk hver fane med uanset fag du studerer. Når dit barn har afsluttet en side, huller (ved hjælp af en tre-ring hulning), og snap siden i den rigtige del af deres bog. Husk at date hver side eller det vil være en stor puslespil at finde ud af senere. Dette er især nyttigt, hvis dit barn tænker for at gå på college, da nogle skoler kræver porteføljer af arbejde fra homeschool studerende.
 15. 15
  Jævne mellemrum evaluere dine fremskridt. Progress evaluering sker naturligt gennem en-til-en proces i hjemmet uddanne, men i nogle områder loven kræver periodisk formel afprøvning eller evaluering af hjem pædagoger. Personlig vurdering, bør dog ikke kun overveje, hvordan dit barn klarer fagligt, men også hvordan processen fungerer for alle i familien. Hvis de pædagogiske metoder er en dårlig match med dit barns læringsstil, hvis pensum er for struktureret eller ikke struktureret nok, eller hvis processen hjemmet uddanne synes at være at gøre tingene værre end bedre, så er det tid til en forandring. Heldigvis forandring er noget du kan gøre ret hurtigt med bare en lille smule forskning. Hvis du føler dig utilpas med dit niveau af viden om emnet, er der standardiserede midtvejsprøver (såsom FCAT), at dit barn kan tage, og derefter har de scoringer sendt til dig, og du kan finde mange andre tests for at bestille eller tage online.
 16. 16
  Gå med dine mavefornemmelse. Stol på din viden og instinkter vedrørende dine egne børn. Du er ikke kun den ene ende er ansvarlig for at vejlede dine børns uddannelse, men du er ofte den eneste person bedst i stand til at erkende, hvad de gør, eller ikke har brug for. Drej til evalueringer og indsigter fra andre til at hjælpe med at guide dig, men tillid til dine egne instinkter om, hvad dine børn har brug for at lære og gøre i deres uddannelsesmæssige fremskridt.
 17. 17
  Har dit barn gå til parker og andre offentlige steder for at få nye venner. Opmuntre dit barn til at holde kontakten med venner s / han allerede har. Du kan tilskynde - men ikke tvinge - dit barn til at blive venner med en anden home-uddannede barn. I mange tilfælde vil dette opstå spontant, hvis din familie interagerer med andre homeschool familier gennem co-op klasser, ekskursioner eller homeschool sportsbegivenheder.

Tips

 • Din lokale bestyrelse uddannelse kan låne dig en læseplan, eller du kan finde masser online.
 • Hvis du hjem uddanner et barn med indlæringsvanskeligheder, opsøge andre, som også er Hjemmeundervisning børn med specielle behov via grupper såsom Learning abled Kids eller National Udfordret Homeschoolers Associated Network. Dette er en stor sub-community, og positiv støtte og ressourcer er afgørende for Hjemmeundervisning succes.
 • Fordi dine børn vil have mere tid til at lære end offentlige / private skolebørn, arrangere aktiviteter uden for pensum, som at læse op på historien om de europæiske kongefamilier, lære et nyt sprog eller færdighed. Dette vil give dem en mere afrundet uddannelse.
 • Læs alt hvad du kan finde om undervisning.
 • Søge ekstern hjælp, når det er nødvendigt. Hvis der er et emne, du ikke har nok viden om at undervise dine børn, overveje at ansætte en certificeret vejleder, eller har en ven (måske en anden homeschool forælder) med dybdegående viden om et emne komme over og dele det med dine børn.
 • Få hvert af dine børn deres egen lånerkort. Ugentlige ture til biblioteket er en fantastisk måde at sætte gang i en interesse i at læse og lære. Der er en masse gode bøger for børn, og biblioteket er en glimrende kilde til yderligere materiale for at supplere dine studier. Derudover giver mange biblioteker ugentlige historie tider og andre programmer til hjemmet uddannede studerende (endnu en mulighed for social interaktion).
 • Vær sikker på at planlægge sjove udflugter, såsom besøg til botaniske haver, landmænd markeder, i lufthavne eller et postkontor. Fordi dit barn får den fulde opmærksomhed af hans / hendes lærer, at han / hun er tilbøjelige til at lære en hel del af disse ture.
 • Adresser "socialisation" bekymring. Inddrag dine børn i sport, 4-H, drama / musik-klasser, ungdomsgrupper, spejdergrupper, DeMolay, og så videre. Disse vil give dine børn mulighed for at lære sociale færdigheder og få venner. Hjem uddannelse har råd til en ung person mulighed for at interagere med mange forskellige mennesker i forskellige situationer, ikke bare samme alder elever i et klasseværelse eller på en legeplads.
 • Vær opmærksom på dine tid-use vaner. Hjem uddanne er ikke en opfordring til laziness.It 's en dør til at skabe en læringsstil, der bedre tjener din familie. Tidlige fugle kan bruge morgentimerne, mens natteravne foretrækker sene eftermiddage og aftener. Tag et kig på, hvad du og dine børns mest produktive tider er.
 • Tilmeld dig et online hjemme undervisning forum eller Yahoo gruppe. Online opslagstavler er gode måder at modtage støtte og opmuntring uden at forlade dit hjem. Derudover kan du ofte deler kampe med online venner, at du ikke kan dele med dem i det virkelige liv. Disse grupper kan være specifikke for en religion, undervisningsmetode eller curriculum, eller kan være åben for alle hjem pædagoger. De er vidunderlige kilder til ideer og information til både nye og erfarne hjem pædagoger.
 • Regelmæssige ture til biblioteket, vil dyrke en ånd af selv-learning, hvilket offentligt-school-uddannede børn sjældent udvikle sig. Dette gælder også dyrker kærligheden til læsning i dit barn. Dit barn er sikker på at takke dig for dette.
 • Være fleksibel. Hvis du og din familie begynder at føle brændt ud, stak derhjemme eller træt af daglige lektioner, tage en ekskursion! Gør noget sjovt som en familie, som besøger et museum, går på en picnic, eller gå fiskeri. Ikke hver dag vil gå præcis som du har planlagt, og sygdom eller nødsituationer kan afbryde hjem uddannelser såvel. Vær åben for forandringer og nyde turen!
 • Være en munter lærer. Hjem uddannelse bliver surt for både dig og dine børn, hvis du bliver vred og frustreret fra de daglige belastninger. Pas på dig selv, så daglige tid til at forynge og være forberedt på de mange ansvarsområder kombineret med dine roller som forældre og lærer.
 • Tag billeder! Glem ikke at optage hjem uddannelsesaktiviteter, selv dem, der kan synes at være daglige slid. Ved at dokumentere dit homeschool liv, du viser, at du er aktiv og trykke videre med læring erfaringer. Lav en scrapbog i slutningen af ​​året, eller starte en familie website - både for minderne og en kreativ måde at fortælle andre mennesker om dit hjem uddannelse. Du kan også dele billeder og optage minder ved at oprette en homeschool blog.

Advarsler

 • Vær forsigtig, når du bruger en traditionel lærebog eller online pensum. Disse programmer har mange fordele, men de er ikke egnet til alle læringsstile, og kan bringe negativer af en traditionel klasseundervisning ind i hjemmet. Vær omhyggelig med at justere enhver læseplan, du bruger til at opfylde de behov og mål for din familie.
 • Må ikke blive besat med dine børn! Pas på dig selv, gå ud med din ægtefælle, tale om noget andet end uddannelse og børnene en gang imellem, og alle vil blive meget gladere.
 • Må ikke sidde fast sammenligne dit barn med andre. Dit barn vil have mere tid, flere dage om året, og flere muligheder for at lære, end hans / hendes skolet kolleger. Nyd alsidigheden af ​​dette privilegium og bekymre mindre om, hvordan han / hun sammenligner med de offentlige skolebørn.
 • I den bedste interesse for dine børn,-re tænke tanken om Hjemmeundervisning, hvis du lider af en psykisk sygdom, såsom agorafobi, depression eller bipolar lidelse.
 • Må ikke ignorere love vedrørende hjem uddannelse, hvor du bor. Find ud af hvad der er juridisk forpligtet af hjemme pædagoger og følg selv. Selv forsømme hvad der kan synes at være en teknikalitet kan resultere i juridiske vanskeligheder for dig og dine børn.
 • Hvis kvaliteter er en del af dit hjem uddannelse, ikke uddele gode karakterer ud af kærlighed eller sympati. Hvis de kan gøre det bedre, så lad dem vide. En 'C' passerer for de fleste skoler. Hvis de gør 'C' arbejde, få dem gå tilbage og gentage det eller studere videre, indtil deres arbejde er 'A' kvalitet. Selvfølgelig du vil have dem til at gøre det godt i deres nuværende studier, men ud over det, de har brug for at være godt forberedt til college klasser eller arbejdsmiljøet verdens huske.
 • Vær forsigtig med ikke at overdrive det! Mulighederne for både uddannelsesmæssige aktiviteter og socialt samvær er så mange, at du kan finde dig selv og dine børn overvældet, hvis du forsøger at gøre alt. Bestemme, hvad du synes er vigtigst, samt hvad dine børn nyder mest, og holde sig til det.
 • Må ikke overforbrug på pensum og forsyninger. Hjem uddannelse behøver ikke at være dyrt! Udnyt gratis og billige ressourcer, både i dit community og på internettet, og ikke spilder dine penge på usete eller udokumenterede læseplaner.