Wko

Hvordan til at planlægge en tur

Hvis du nogensinde har været på en road trip før, du ved, det er ikke let at planen. Læs dette, og du vil vide, hvordan man planlægger man let.

Steps

Hvordan til at planlægge en tur. Lav en liste på omkring 10-15 steder, du ønsker at besøge.
Hvordan til at planlægge en tur. Lav en liste på omkring 10-15 steder, du ønsker at besøge.
 1. 1
  Planlægge. Dette er en tur, og vil indebære nogle omkostninger. Men du kan gøre det så billigt eller så dyrt som du vil, afhængigt af indkvartering, mad, etc. Forskning din stedet, du kommer til at gå forud for tid, vil du være glad for du gjorde.
 2. 2
  Lav en liste på omkring 10-15 steder, du ønsker at besøge. Det er nemmere, hvis du gøre listen, så du stopper på steder, cirkel omkring hele land eller område, du skal rejse i. Hvis du ønsker at afhente din rejse spot på en kreativ måde udskrive et kort over USA eller et kort af verden og få en tegnestift. Sæt kortet på væggen, sætte en blindfold på et familiemedlem dreje dem rundt 3 gange og få dem placere tack på kortet, hvor tack er placeret vil være din endelige destination. Når du får en destination planlægge din tur fra hvor du bor til hvor tack var placeret.
 3. 3
  Bestem præcis hvor du kommer til at være, og også hvor længe du kommer til at bo der. (Dvs. Atlanta, Georgia 2 dage)
 4. 4
  Sørg for at du og dine rejsefæller kan alle få afspadsering.
 5. 5
  Gå online for at forskellige turplanlægning hjemmesider lavet til vejkørsel, der giver dig mulighed for at planlægge ud fra, hvem du rejser med, hvad du kan lide at gøre (selvom du ikke ved, hvor du skal hen, eller når) og endelig at tillade dig at oplyse, hvordan du ønsker at rejse (e. g. hvor mange miles per dag, motorveje eller undgå motorveje). Disse websteder kan du gennemse steder at bo, steder at spise, steder at gå, ting at gøre, steder at shoppe og Ting du behøver undervejs. De lader dig også booke hoteller eller leje en bil til din tur.
 6. 6
  Alternativt kan du planlægge alt manuelt, og så bare gå til en online site ( http:/ / www.expedia.com) for at booke forskellige hoteller til den bedste pris, du kan få dem. Alternativt kan du stoppe på moteller eller hostels undervejs.
 7. 7
  Når den dag kommer, bringe alle dine tasker og har en meget sjov og spændende ferie.
 8. 8
  Få et par kopier af et kort, der har din planlagte rute på det just in case.

Road trip hjælp


Tips

 • Også, de fleste bilture er spontane i den forstand, at de omkring flygter. Så hvis du ikke er med din familie, bringe nogle venner, masser af snack mad, ekstra undertøj, og bare drive. Få tabt, løbe tør for kontanter, uanset hvad. Planlægning er et relativt begreb. Det kan betyde, pakning op bilen og have en detaljeret rejseplan, eller bare snuppe noget mad, venner og din fantasi.
 • Kig ind at købe en vejhjælp planen.
 • Kig efter et billigt hotel som en sikkerhedskopi, som du vil være i stand til at bo på, reservere et værelse, på vej til destinationen kig på en hjemmeside for et pænere hotel, der har et ekstra værelse.
 • Få alle dine ting til den laveste pris.

Advarsler

 • Vær forsigtig nogle hoteller annoncere godtgør, at de fem stjerne, når de er faktisk Lurvet og forfærdelig, være omhyggelig med at kontrollere de hoteller ud på et par hjemmesider, før booking et værelse.
 • Vær sikker på at adlyde trafik laws.And forskning lovene i hvor du skal hen

Ting du behøver

 • Billetter
 • Pas (hvis nødvendigt)
 • Tasker
 • Gas Kuponer (hvis i Europa)
 • penge