Wko

Hvordan til at køre i Indien

Metros i Indien er ekstremt overbelastede og chaufførerne kan synes at være rå i deres tilgang til at slå trafikken. I Delhi alene er der 2 millioner køretøjer. Vejene spiller også en rolle i at gøre kørslen vanskelig. Denne artikel vil give dig tips til at køre sikkert i Indien.

Steps

Hvordan til at køre i Indien. Forstå, at Indien, ligesom U.
Hvordan til at køre i Indien. Forstå, at Indien, ligesom U.
 1. 1
  Forstå, at Indien, ligesom U. K., har en højre hånd / venstre-drev. Hvis du er fra USA (eller i hvilke lande bilerne har en venstrestyret), kan dette være forvirrende for dig, i første omgang.
 2. 2
  Vær forsigtig, mens man kører i enhver by. Indien er ingen undtagelse.
 3. 3
  Vær opmærksom på alle tidspunkter. I de fleste indiske byer, selv om der er baner folk ikke bruger dem, og kan skære foran dig uden advarsel. Dyr eller børn kan komme i din måde. Når din fod er ikke på speederen, bør det hvile på bremsen.
 4. 4
  Erkend, at forsikring i Indien har forskellige klausuler i det såsom afskrivninger på metal og plast. Så kan du læse din forsikring fuldstændigt og forstår det godt. Husk, at tredjeparts krav er sjældne i Indien og i de fleste tilfælde ville have en kopi af Police FIR. Undgå ulykker på alle omkostninger.
 5. 5
  Vær opmærksom på, at det ikke er ualmindeligt at finde spritbilister efter 10 pm, så vær ekstra forsigtig på nætter. Må ikke bagklap nogen driver med en højere hastighed end 30 km, hvis det er muligt at undgå det helt. Folk kan dreje uden at signalere eller uden at tænde indikatoren.
 6. 6
  Husk, at der er alle mulige køretøjer på indiske veje såsom oksekærrer, cykler, rickshaws, tre-hjulede motorcykler, biler, SUV'er, lastbiler, busser mv. Der er ingen separate baner for langsommere kørende køretøjer så være parat til at køre langsomt ved hjælp bremser meget ofte. Der er næppe nogen automatgear køretøjer i Indien, så være forberedt på en manuel transmission. Hvis du lejer en stickshift men bruges til en automatisk derefter sikre, at dens koblingspedal er lys ellers vil du ende med at opbygge et stærkere lægmusklen.
 7. 7
  Lær at et ægteskab fest, minister eller religiøse processioner er regelmæssige og kan rumme op trafik. Må ikke være genert i at tage alternative ruter i sådanne situationer, som at køre på den side asfalteret vej (hvis det er der) eller skære trafikken som andre.
 8. 8
  Ved kørsel til en lille by eller landsby, vil veje blive for tyndt til to baner. Derfor vil trafik, der kommer i den anden retning nødt til at rejse på den samme vej som dig. Når en bil kommer mod dig, skal du flytte til venstre, således at du kun tager op halvdelen af ​​vejen. Det er ok, hvis den venstre side af din bil ikke er på vej længere. Den fyr kommer mod dig, vil gøre det samme på hans venstre side. Når du har passeret hinanden, kom tilbage på vejen.
 9. 9
  Under kørsel på brede veje, for eksempel OMR, ECR i Chennai, være opmærksom. Mange mindre køretøjer kommer på den forkerte side af vejen.
 10. 10
  I mange steder i Indien comercial køretøjer som lastbiler og busser, vil have tegn på, at læse "lyd horn". Det betyder, at hvis du dytter de vil flytte over lidt, så du kan passere. Dytte kun én gang og gøre det høfligt, hvis de ikke bevæger sig blot opholde bag dem. Selv om de kan bevæge sig til siden, så sørg for at tjekke for modkørende trafik, før du passerer.
  • Når dytter, så sørg for du ikke er i en rolig zone (normalt omkring sygehusene), da dette er ulovligt og meget forstyrrende for hospitalspatienter.
 11. 11
  Husk, at i tilfælde af en ulykke, hvis situationen kommer ud af hånden og derefter ringe til politiet med det samme. Dette vil spare dig fra at få et bankende fra offentligheden. I tilfælde af en ulykke borgerinddragelse vil helt sikkert ske, og den fyr med en mindre bil, vil få sympati. Undgå enhver sådan Pandemonium og forsøge at bilægge tingene hurtigt.

Tips

 • Sørg for at dine bremser virker hele tiden.
 • Besøg http:// kørsel-india.blogspot.com for en omfattende gennemgang af de defensive køreteknik.
 • Dytter er ikke en dårlig ting, og folk gør dette for at udtrykke alle mulige følelser eller til at holde dyr fra at komme i vejen. Brug hornet generøst.
 • Husk Tålmodighed er nøglen til at køre her. Du vil ofte finde dit blod koger, når nogen skærer din vej, men det er bare den måde, det er.
 • Altid være rolig og aldrig gå ind Road Rage, da det kan skade dig.
 • Dæk spiller en stor rolle, mens du tænder og bryde hastighed, så du sikre, at de er i form og har anti-udskridning funktioner.
 • Hold alle dine bil relaterede papirer såsom registrering, forsikring og kørekort med dig, mens du kører.
 • Altid vige for aggressive bilister, som du ikke ønsker at blive generet kontinuerligt.
 • Bedste måde at lære at køre i Indien er at følge en af ​​de taxachauffører. De har mestrer kunsten at køre på ren instinkt.
 • Hold din bil i god kører tilstand hele tiden.
 • Sørg for at dit horn og lys arbejde. Da de er de Airbags og ABS på overfyldte gader som dem af Mumbai.
 • I Indien en ordentlig bane ordning findes kun i Unionens Territory i Chandigarh, motortrafikveje og nationale motorveje. Altid forsøge at bevæge sig i de midterste baner hvis ikke på de førnævnte veje, ellers følg lane system.

Advarsler

 • Frem for alt andet, skal du bruge dine instinkter. Før der udføres nogen bevægelse med et køretøj, kontrollere området selv. Uanset om et lyssignal er grønt tjekke skæringspunktet, som hvis det var ukontrolleret. Trafikken er meget ukontrolleret i Indien, og mange flette gennem uanset reglerne. Vær opmærksom på alle tidspunkter.
 • Nogle af de røde lys kan ikke arbejde på skæve timer, være forsigtig, når du nærmer en sådan skillevej
 • Du kan ofte se drivere bryde færdselsreglerne (f.eks hoppe rødt lys) IKKE blive fristet til at følge deres eksempel -. Ikke alene er det yderst farligt, men trafik politifolk (især i Delhi), er på udkig efter overtrædere. Derudover er nogle trafiklys nu udstyret med kameraer til at fange rødt lys jumpere.
 • Altid se på begge sider, mens du drejer, er det ikke ualmindeligt at finde drivere på den forkerte side af vejen
 • Må ikke blindt følge personen foran dig, som du også kan overtræde færdselsregler langs med ham.
 • Chauffører til tider dytter deres horn kontinuerligt under kørslen. Det er ikke ualmindeligt, at førere af auto-rickshaws vil "lege chicken" med modkørende trafik, mens dytter deres horn, kun kovending fra for at undgå et frontalt sammenstød i sidste øjeblik. Alene af den grund, er kørsel i Indien bedst overlades til de lokale førere, der er bekendt med disse former for kørselsforhold.
 • Ulykker er skal undgås for enhver pris, da de kan resultere i vold mod at-fejl fest af tilskuere, som typisk samles på sådanne hændelser. Man skal også være forberedt på muligheden for at gøre en kontant afregning på ulykkesstedet og / eller betale politiet bør de indkaldt til ulykken.