Wko

Hvordan til at håndtere en mobning boss

Et mobning boss kan gøre dit arbejdsliv svært, men der er måder at få denne form for boss at stoppe målretning dig.

Steps

Hvordan til at håndtere en mobning boss. Kontakt virksomhedsetik og / eller medarbejderaktier bistand grupper.
Hvordan til at håndtere en mobning boss. Kontakt virksomhedsetik og / eller medarbejderaktier bistand grupper.
 1. 1
  Skriv det ned. Dette er virkelig vigtigt. Når din chef siger eller gør noget uhensigtsmæssigt, skriver et notat om, at adfærd er uacceptabel, distraherer fra arbejde, og du vil have det til at stoppe. Hvis det sker igen, kopiere hans / hendes chef, eller en HR manager, på dit andet notat til chefen.
 2. 2
  Kontakt virksomhedsetik og / eller medarbejderaktier bistand grupper. Begge disse grupper bør være fortrolige (forhåbentlig), men kan ikke findes i mindre virksomheder. Det faktum, at du har kontaktet enten gruppe kan være nyttigt senere for at bekræfte varigheden af ​​din klage.
 3. 3
  Tal det over med en fortrolig til at hjælpe så du kan afklare dine tanker. Prøv ikke at bare lufte vrede. Vær rolig og tale om virkelige problemer, ikke blot kvababbelser.
 4. 4
  Formelt dokumentere boss 'handling (eller passivitet). Næste gang du er klar til at arbejde på et stort projekt, køre fra et par dokumenter og vedlægge en formel memo, med dato og dit navn, til et af de dokumenter, hvoraf "Det ser godt ud for mig, men jeg ønskede at køre det forbi dig. Hvad tror du? " og datere note. Lav en hurtig kopi og guffe det i en CYA fil. Hvis din chef ikke besvarer memo, skriver en anden siger, "Da du ikke har reageret, jeg fortsætter på dette projekt med din godkendelse." Hvis andre arbejder på projektet sammen med dig, skal du kopiere dem på notatet.
 5. 5
  Opdater dit cv og begynde en jobsøgning bare i tilfælde din chef fortsætter med at misbruge dig.
 6. 6
  Erkend, at det kan være tid til at forlade, hvis du bliver syg, fysisk eller mentalt. Du kan bruge flere penge på lægens regning, end du gør, hvis du tillader misbruget fortsætter. Når du føler, du skal forlade, at give to ugers varsel skriftligt.
 7. 7
  Prøv at have et andet job linet op først på dette tidspunkt. Vær opmærksom på, at din chef kan bede dig om at forlade straks - i dette tilfælde er to uger løn ofte tilbydes.

Tips

 • Må ikke betro kollegaer, uanset hvor sympatisk de synes. De kan passere langs dine kommentarer til chefen.
 • Prøv at se, om der er nogen chance for en overførsel til en anden afdeling. Hvis du er en god medarbejder, ville de fleste virksomheder snarere du gjorde dette end måtte forlade selskabet grundet et sammenstød mellem personligheder med din nuværende manager.
 • Sørg for at du har en back up plan - ved, hvad du vil gøre, hvis du nødt til at fortælle dem, at du er at holde op.
 • Hold dit personlige liv private - ikke diskutere, hvad du gør uden for arbejdspladsen, især et andet job.
 • Ligegyldigt hvor vred du bliver, aldrig sige noget, der kunne opfattes som en trussel. Du kan finde dig selv at blive interviewet af virksomhedens sikkerhed eller en politibetjent.
 • Nogle chefer tror, ​​at bare fordi du arbejder for dem, at de kan tale med dig nogen form for måde, især hvis du ikke producerer godt for dem. Første gang det sker så lad dem vide på en venlig måde, at du har lavet en fejl, og du ville sætte pris på, at hvis du ikke taler til mig i en respektløs måde.
 • Hvis du bliver diskrimineret, og i et beskyttet demografisk gruppe, Equal Employment Opportunity Kommissionen kan måske hjælpe dig.
 • Husk du er en mand / kvinde, først og hvis misbruget fortsætter er det tid til at begynde at kigge efter et andet job.
 • Document alt, fordi det er hvad de vil gøre.
 • For gratis eksempler på, hvordan at dokumentere problemer med dit mobning boss, go.
 • Tag se på de amerikanske regering fordele og assistance hjemmeside før du laver nogen af de ovennævnte.

Advarsler

 • En varm temperament eller "i dit ansigt" attitude vil eskalere nogen spørgsmål.