Wko

Hvordan til at flyve på første klasse eller business class for mindre

First Class og Business Class flyrejser er dyrt og kan køre til tusindvis af dollars for en international rundrejse. Her er et par tips til at hjælpe dig med at skære omkostningerne ved at flyve i præmie hytter.

Steps

Hvordan til at flyve på første klasse eller business class for mindre. Vær fleksibel med din faktiske datoer og book på forhånd at få de billigere billetpriser.
Hvordan til at flyve på første klasse eller business class for mindre. Vær fleksibel med din faktiske datoer og book på forhånd at få de billigere billetpriser.
 1. 1
  Vær fleksibel med din faktiske datoer og book på forhånd at få de billigere billetpriser. Mange online booking motorer såsom Orbitz og Travelocity har fleksible dato søgeværktøjer, som er meget nyttigt til at opspore den lavest mulige flybillet i en bestemt tidsrum. Vælg altid "laveste billetpris", når du laver en flybillet søgning på nettet.
 2. 2
  Aldrig bog for tæt på din afrejse dag, som du sandsynligvis vil derefter nødt til at betale den fulde offentliggjorte billetpris, som kan være meget dyrt. Første klasse fuld billetpris billetter er generelt kun købt af virksomhedernes rejsende på business.
 3. 3
  Undgå peak forretningsrejser dage som mandag og fredag. Tilføj en lørdag aften for at reducere billetprisen yderligere.
 4. 4
  Eksperimenter med din afrejse lufthavn for din rejse - Det kan undertiden smide en lavere billetpris. Mange online booking motorer såsom Orbitz vil give dig mulighed for at tjekke priser fra nærliggende lufthavne.
 5. 5
  Overvej jorden transportomkostninger, især hvis din afrejselufthavn er nogle afstand væk. Hvis du flyver Virgin Atlantic Upper Class på et højere billetpris får du gratis chauffør biler i begge ender. For eksempel kan passagererne til Los Angeles blive drevet til den ønskede placering i Californien.
 6. 6
  Flyver gennem en hub-forbindelse lufthavn er ofte billigere end at flyve non-stop - Men er enhver besparelse retfærdiggøre den ekstra ulejlighed? Gode ​​tilbud kan også findes booking overnight 'røde øjne' flyvninger - de komfortable første klasses pladser vil hjælpe dig med at sove bedre!
 7. 7
  Tjek prisen på dit fly online med en række store booking motorer for at sikre, at du dække alle GDS s (globale distributionssystemer) - Det er de 4 vertsdatabaser hvor magten flybilletten marked på verdensplan - Sabre, Worldspan, Galileo og Amadeus. Nogle online agenter er forudindtaget mod en enkelt GDS så vil du ønsker at dække alle dine baser ved at kontrollere andre steder. Så dobbelttjekke eventuelle priser fundet direkte ved flyselskabet websites.
 8. 8
  Med codeshare flyvninger (for eksempel Lufthansa og europeir, være opmærksom på, at samme fly kan prissættes forskelligt på de steder i codesharing flyselskaber.
 9. 9
  Ring dit rejsebureau for at se om de kan slå din online tilbud. Også bruge en specialist business class / første klasse consolidator der vil få adgang til mange offentliggjorte billetpriser ikke findes andre steder. Generelt bruger en samlegodsspeditør er optimal, når booking omkring 4 til 8 uger i forvejen.

Tips

 • Tjek nogle af de nye trans-atlantiske 'all-business class' bærere såsom MAXJET og EOS Airlines. MAXJET driver en Boeing 767 med 102 business class sæder i 60? banen. Det er muligt at flyve fra New York til London for så lavt som 560€ afkast på MAXJET - dette er en stor og er billigere end mange økonomi billetpriser.
 • Spørg, hvis du kan købe en opgradering til business class i lufthavnen. Dette kan gøres ved check-in, ved gaten eller i den frequent flyer lounge. Flyselskaber kan tilbyde one-way opgraderinger på internationale flyvninger for så lidt som 150€ - det er betydeligt billigere end at booke en business class eller første klasse billet direkte.
 • Hvis flyver fra vestkysten til Asien, overveje en af ​​de asiatiske rederier såsom EVA, China Airlines og koreansk - de har ofte meget god værdi tilbud. Chinatown forbehandlingsvirksomheder er en anden kilde til lave billetpriser til Asien.
 • Køb et Business Class billet på AirTran Airways-de kun koster et par hundrede dollars per person.
 • Altid deltage i dit flyselskabets frequent flyer program. Hvis du kan opnå elite status, du vil nyde særlige frynsegoder såsom gratis lounge adgang, opgradering prioritet og siddepladser privilegier. Nogle flyselskaber i USA vil automatisk opgradere elite medlemmer til første klasse, hvis der er plads.
 • Også overveje at flyve med nogle af de mere off-beat flyselskaber såsom Air India, Iceland Air og Kuwait Airways - de alle fly mellem USA og Storbritannien og vil underbyde business class kahytter på de store luftfartsselskaber med op til 60%.
 • Hvis kommercielle flyselskaber er for »lav pande" til dig, og du ønsker at flyve med executive business jet derefter få et tilbud på en "tom ben? Billetpris, som kan spare dig op til 75% af normalprisen jet charter billetpris. Alternativt overveje en fractional ownership program, der kan være mere omkostningseffektivt for en gruppe af rejsende end at købe fuld billetpris billetter til første klasse.
 • Hold dig informeret! Watch out for lejlighedsvise særtilbud business class billetpriser på de store flyselskaber - du bør altid være tilmeldt til deres postlister.
 • Hvis den er tilgængelig købe en premium økonomi sæde - dette er en klasse mellem coach og business klasse på en international flyvning. Du er mere tilbøjelige til at få en gratis opgradering, hvis flyvningen sker for at være overbooket på grund af det meget begrænsede antal premium økonomi sæder.
 • Køb en økonomi class billet og derefter bruge din frequent flyer miles til at købe en opgradering til business eller første klasse.