Wko

Hvordan skifter flyvninger i LAX

Skifte terminaler i LAX (Los Angeles International Lufthavn) kan være en langvarig proces, så altid planlægge en forbindelse på mindst tre timer espicially hvis en ændring af terminaler er påkrævet, eller når der ankommer fra lande uden for Europa. Men skiftende terminaler er ikke så svært, da de fleste er forbundet post-sikkerhed.

Steps

Hvordan skifter flyvninger i LAX. For indenrigsflyvninger, check i din bagage i lufthavnen, hvor du bord din flade; afhente din bagage på din endelige destination.
Hvordan skifter flyvninger i LAX. For indenrigsflyvninger, check i din bagage i lufthavnen, hvor du bord din flade; afhente din bagage på din endelige destination.
 1. 1
  For indenrigsflyvninger, check i din bagage i lufthavnen, hvor du bord din flade; afhente din bagage på din endelige destination. Ved overførsel planer på LAX, behøver du ikke afhente din bagage.
 2. 2
  Når du lander i LAX fra en flyvning uden for os, vil du være at indtaste Europa, og du bliver nødt til at rydde skikke og indvandring. Du vil hævde din bagage og tage det gennem tolden.
 3. 3
  Efter clearing skikke, vil du kontrollere igen din bagage. De vil overføre din bagage til din endelige destination.
 4. 4
  Saml din bagage til din endelige destination.
 5. 5
  For indenrigs-eller undenrigsflyvning til LAX: Hvis din transfer mellem planer i samme terminal, skal du blot nå frem til en gate, derefter gå til den nye gate, hvorfra din conecting flyvning afgår fra.
 6. 6
  Hvis du skal skifte terminaler, kigge på forhånd for at se, om dine terminaler er forbundet post-sikkerhed. I de fleste tilfælde er de. På LAX, er Klemme 5, 6, 7 og 8 alle tilsluttede post-sikkerhed.
 7. 7
  Efter ændring terminaler. Hoved til din gaten

Tips

 • Hvis du ankommer internationalt plan på 3 timer mellem flyforbindelser for at give tid til din toldkontrol og sikkerhed inspektion.
 • LAX har 8 Terminaler husede forskellige Airlines. Den Internationale Terminal har ingen tal, gratis lufthavnsbus bus mærket "A" vil tage dig fra terminal til terminal.
 • Der er en lang liste af emner udelukket fra bagage og håndbagage for flyvninger i Europa. Gør dig bekendt med denne liste (se online) for at gøre processen med at passere gennem besøgene forløber tilfredsstillende. I særdeleshed være opmærksom på, at nogle køb (fx drikkevarer og toiletartikler) gjort i andre lufthavne før ankomst på LAX ikke kan tillades i håndbagage, og skal overføres til checket bagage for at undgå konfiskation ved sikkerhedskontrollen.

Advarsler

 • Foretag aldrig trusler mod myndigheder, selv i spøg. Disse er taget meget alvorligt, og du kan blive anholdt. Også, aldrig vittighed rundt om "sprænge flyet," skade andre passagerer mv
 • Du bliver nødt til at fjerne dine sko, hvis du har brug for at reclear sikkerhed.
 • Vær forberedt på at fjerne bærbare computere fra deres sager, tomme lommer, osv. samtidig fortsætter gennem sikkerhedsinspektion.
 • Placer alle ubebyggede film i din carry-on bagage. De røntgenbilleder bruges til håndbagage vil normalt ikke skade din film. Hvis du ikke er sikker, så spørg.