Wko

Hvordan man kommunikerer dine svagheder

Der vil komme et tidspunkt i alles karriere (eller livet i almindelighed), når en person bliver bedt om at identificere deres primære svagheder. Det er også en meget almindelig interview spørgsmål og en hård en at besvare, fordi der er ingen "store" svar. Hvis du ikke er klar til dette spørgsmål, kan det være meget akavet, og svaret kan ikke komme på tværs af på en god måde. Lær at identificere og forstå dine svagheder, og hvordan man korrekt kommunikere dem til andre.

Steps

Hvordan man kommunikerer dine svagheder. Forstår spørgsmålet.
Hvordan man kommunikerer dine svagheder. Forstår spørgsmålet.

Første del: praksis selvbevidsthed

 1. 1
  Forstår spørgsmålet. Når du bliver spurgt om dine svagheder, især i et interview, er det normalt ikke den svaghed, det er det vigtigste. Det er uanset om du er klar over dine svagheder, og hvad du gør ved dem. Hvis svaret er "Jeg har ikke noget", så bliver det klart, at den primære svaghed er mangel på selvbevidsthed. Også, det er vigtigt at forstå, at det at være opmærksom på svagheder ikke er det samme som at være svag. At vide om og kompensere for din svaghed er i virkeligheden en meget vigtig styrke.
 2. 2
  Vær forberedt. Du bør jævnligt undersøge dig selv til at identificere dine primære svagheder. Hvis du ikke ved, hvad de er, kan du ikke kommunikere dem til andre. Hvis du allerede kender svaret, vil du ikke have at fumle og du vil have betydeligt større agtelse i øjnene af intervieweren.
 3. 3
  Analyser dine svagheder regelmæssigt. Som anført ovenfor er dette ikke en engangs-shot. Du bør gøre denne øvelse på en lidt regelmæssigt. Start med en 3-måneders tilbagevendende cyklus, og hvis det er alt for ofte, drop det ned til én gang hver 6. måned.
 4. 4
  Vær ærlig, men strategisk. Sige "Jeg er perfektionist, og jeg holder folk også ansvarlige", når du ikke er, og du ikke gør det, er ikke en god idé. Når nogen spørger dig om dine svagheder, være ærlig. Sig sandheden. Samtidig, lære at massere sandheden at sætte dine bedste mund fremad. (Dette kaldes "public relations"). Dette vil hjælpe dig præsentere dig selv som en mere afrundet kandidat.

Del to: kommunikere svagheder i et interview

 1. 1
  Giv intervieweren en egentlig svaghed. Twisting dit svar til at gøre det ud som din primære svaghed er, at du allerede er perfekt, vil altid fejle. "Min største svaghed er, at jeg er for meget af en perfektionist" ville gøre intervieweren tror du bor i fornægtelse af dig selv. Hvis dette virkelig er et område, du kæmper i, gør dit svar ærlig og relatable til intervieweren med et svar såsom "jeg sommetider over-analysere mit arbejde produkter, der kan få mig til at falde bagud i andre opgaver."
 2. 2
  Være klare og koncise. Må ikke overdrive ting eller vandretur. Intervieweren er på udkig efter noget meget konkret i dette spørgsmål.
 3. 3
  Umiddelbart efter med en proaktiv løsning. Du har klart identificeret din svaghed, erklærede det præcist og vist, at du har godt kendskab til dine personlige problemer. Du kan nu vise dem, hvad du gør for at arbejde med dette problem.
  • "Jeg har nogle gange over-analysere mit arbejde produkter, der kan få mig til at falde bagud i andre opgaver. At undgå, at jeg afsætte en bestemt mængde tid til gennemgang. Når den tid er gået, jeg flytter til den næste opgave på min liste prioriteringer. "Du har nu bevist, at man ikke kun kan identificere dine svagheder, men udvikle nyttige metoder til at overvinde dem.
 4. 4
  Stop og vent. Når du svare på spørgsmålet, stoppe med at tale. Vent til intervieweren at tale næste. Du er færdig. Du har givet dem, hvad de bad om, så vente på et svar. Du har måske til at vente en ubehagelig mængde tid.
  • Intervieweren kan meget vel indsætte (med vilje) en langvarig pause for at se, hvad du vil gøre. Se dem i øjnene med en komfortabel udtryk på dit ansigt og vente på dem til at give dig feedback.
 5. 5
  Vær forberedt på intervieweren at lirke yderligere. Du skal have tre svagheder og kompenserende teknikker ved hånden. Intervieweren er meget sandsynligt at spørge dig om det samme en anden gang og ofte en tredje gang.
  • Hvis du bliver stillet en fjerde gang, er der en god måde at håndtere det. "Når jeg gør denne øvelse, måske en gang i kvartalet eller deromkring, kan listen ændres fra tid til tid. Jeg begrænse mit fokus til tre nuværende svagheder, så jeg don 't blive overvældet. Hvis du spørger mig igen i juni, kunne jeg have et andet svar til dig dengang. "

Del tre: sample svar

 1. 1
  "Jeg tager ikke initiativ til så meget som jeg gerne vil. "Arbejdsgiverne generelt gerne folk, der tager initiativet. For én, behøver de ikke at babysitte dig, mens du læne dig tilbage og vente på opgaver, der skal gives til dig. Det andet betyder det, at du hele tiden tænker på, hvordan du kan tilføje værdi til virksomheden. Her er hvordan du kan nærme denne svaghed.
  • "Jeg tager ikke initiativ til så meget som jeg gerne vil. Mit sidste job var en, hvor følgende ordrer var meget vigtigt, og et, hvor improvisere blev ildeset. Jeg indså, at jeg efterhånden veget tilbage fra at gøre ting uafhængigt for frygt for at forstyrre min chef eller underbyde virksomhedens politik. Bevæger sig fremad, indser jeg, at de fleste positioner, og især denne ene, værdi en vis initiativ. Jeg forsøger at være helt klar over de forventninger til projektet, før jeg begynder at arbejde, så jeg kan angribe forskellige vinkler eller følger forskellige leads, mens du stadig opholder sig på sporet. "
 2. 2
  "Jeg kan ikke altid styre min tid effektivt. "Håndtering af din tid er afgørende for arbejdsgiverne. De leder efter en person, der kan ideelt set gøre mest mængden af ​​arbejde i det mindste beløb af tid. Du virkelig ønsker at ramme dette svar ud af parken, hvis du vælger det. På samme tid, en masse mennesker er dårlige tidspunkter ledere, så ikke forvente at fortælle intervieweren noget han / hun ikke har hørt før.
  • "Jeg kan ikke altid styre min tid effektivt. At fortælle dig sandheden, jeg nogle gange får suget ned en kanin hul og forsømmer at balancere alle de andre ansvarsområder mit job. Jeg kompulsiv om at få tingene rigtigt første gang, nogle gange på bekostning af andre opgaver. Dette får mig til at falde bagud på projekter med jævne mellemrum. Bevæger sig fremad, jeg lære at blive bedre til at binde et projekt op, når det ser ud som jeg vil sakke agterud på en anden, uden brug af genveje eller adresselister i det. Jeg planlægger forude, beder relevante kanaler om hjælp, når det er nødvendigt, og at finde mere effektive, lige så effektive måder at få arbejdet gjort. "
 3. 3
  "Jeg tager en ledende rolle, når det ikke er udpeget til mig. "Denne svaghed er den stik modsatte af svaghed # 1, at undlade at tage initiativ. Arbejdsgiverne kan være nervøs du træde på dine chefer tæerne. Stedet forsikre dem om, at du forstår, hvad du gør, og er ved at lære at være en rolle-spiller, når nødvendige:
  • "Jeg tager en ledende rolle, når det ikke er udpeget til mig. Nogle gange, denne forårsagede spændinger mellem mig og projektet bly, der forståeligt nok forsøger at gøre sit job. Jeg lære at stole på folk med deres egne ansvarsområder, og ikke kvælning et projekt på grund af min egen ego. Jeg indser, at lade folk gøre deres udpegede job gør et team meget mere succes i det lange løb, selvom holdet taber indlægget på kort sigt. jeg fokuseret på at blive en bedre holdspiller ved at lade alle gøre sit eget job, og hjælpe når det er nødvendigt. "
 4. 4
  "Jeg taler for meget. "Bestemt, det er ikke en svaghed, som du med fordel kan bruge, hvis du er indadvendt, lakonisk og genert. Med andre ord, at du er hvem du siger du er lave. Arbejdsgiverne vil have nogen, der er fokuseret på arbejde, ikke på at fortælle vittigheder eller lære om hver kollega weekend berolige dem du prioritere den rigtige form for kommunikation.:
  • "Jeg taler for meget. Jeg er en meget udadvendt, omgængelig person, hvilket betyder, at jeg har en svaghed for ikke-altid-arbejdsplads-relaterede interaktioner. Jeg får bedre til kanalisering, at udadvendthed ind den rigtige form for kommunikation. I 'm forlader weekend opdateringer til happy hour, og lære at lytte først og tale andet, i stedet for den anden vej rundt. Jeg ved, at jeg nogle gange kan drukne andre stemmer ud, så jeg proaktivt beder kolleger til at skære mig, hvis jeg gå off-topic eller starte dominere samtalen. "
 5. 5
  "Jeg er ikke god til at tale offentligt. "Denne ene er lidt af en" spin "svar, fordi det for de fleste positioner, du ikke kommer til at blive forventes at tale foran et stort publikum, men dette svar kunne faktisk være en sympatisk svaghed:. Nogle mennesker har en svaghed for verbale fumblers. Igen fokus på tegning ud nogle positive aspekter af din fobi, hvis du planlægger at bruge denne svaghed.
  • Jeg er ikke stor på offentlige taler. Jeg skinke op foran grupper, der er større end en halv snes mennesker. Jeg begynder at svede, fumle mine ord og kan ikke synes at formidle de ideer, jeg aktivt tænker. Offentlige taler til mig, er mindre en fobi og mere af en angst om, hvordan folk vil dømme mit indlæg evne. Jeg forstår, at være i en gruppe indstilling er en integreret del af denne position, og selvom jeg ikke er perfekt på det endnu, jeg føler, at jeg bedre. Jeg sluttede en hobbyist debat klub for at forbedre mit eksponering til større folkemængder. Jeg tvinger mig selv til at sige op i mindre grupper, der fokuserer mindre på mit ego, og om jeg "gjorde det godt", og mere om, hvad jeg kommunikeres og jeg, hvordan jeg har meddelt det. "
 6. 6
  "Jeg er ikke så organiseret som jeg kunne være. "Visse erhverv, såsom revisor eller kontorassistent, er virkelig afhængige af konsistent organisation. Hvis du interviewe til en sådan stilling, mener to gange om at give dette svar. På den anden side, mange erhverv, især" ideer "erhverv, don ' t stole på ekspert organisation for at få arbejdet gjort.
  • "Jeg er ikke så organiseret som jeg kunne være. Jeg ikke bruges til at holde arrangørerne eller nedskrive datoer, fordi jeg var doven om det. I college, fik jeg med, fordi jeg kunne holde min tidsplan i mit hoved, og Jeg kunne tillade sig at være forkert én eller to gange undervejs. Bevæger sig fremad, jeg ved, at simple desorganisering kan producere fejl eller fejlkommunikation, der er uacceptable. jeg har taget til at skrive ned hver kontakt, møde, og projektets mål i et online rejseplan og synkronisering det i skyen, at jeg kan få adgang fra teoretisk enhver computer. Jeg har fået en meget mere samvittighedsfuld om at organisere de ting, der gør mit job er muligt og arkivering væk dem, der ikke gør. "

Tips

 • Husk, at styrker og svagheder ofte går sammen. For eksempel kan en tendens til at over-commit afspejler en dedikation til et projekt eller til at hjælpe andre medlemmer af et team.
 • Når en eller flere af dine svagheder kan gøre det vanskeligt for dig at udføre det job, du interviewe, kan du overveje andre job muligheder.
 • Du kan være i stand til at bruge denne øvelse til at forøge dit årlige udviklingssamtaler ved at identificere områder, hvor du kan forbedre, og hjælpe med at identificere specifikke mål.
 • Du kan udtrække fra "stærke" del af øvelsen for at forbedre et følgebrev. Dine styrker er ting, du bringer til bordet for en potentiel arbejdsgiver, og det er meget mere imponerende, hvis du helt ved, hvad de er.
 • Hvis du har medarbejdere, hjælper dem med at blive dygtige til dette vil give dig en stor indikator for, hvordan man spiller på deres styrker og tildele mindre kritiske indsats, der ville gøre brug af deres svage områder.
 • Tag notater fra tid til anden om, hvor godt dine kompenserende teknikker arbejder (eller ikke fungerer), så du kan justere dem til din bedste fordel.
 • Sørg din endelige analyse er ikke uhåndterlig. Det skal være kortfattet og let udtalte:

Advarsler

 • Vær opmærksom på, at denne teknik er kun så god som den eller de personer, med hvem du taler. Ikke alle enige om, at indrømme svaghed er en styrke (nogle mennesker kan tænke mindre på dig, eller endda bruge din svaghed imod dig). Det er altid vigtigt at analysere situationer og tilpasse. Der er ingen enkelt adfærd, der vil altid arbejde.
 • Må ikke ignorere ting du ikke ved, hvordan man løser. Bare fordi du har en svaghed og ikke ved, hvad de skal gøre ved det betyder ikke, du skal lade som om det ikke eksisterer. Skriv det ned og begynde at tænke over det. Men kan du ikke lyst til at uddybe dette i et interview, indtil du har udviklet en kompenserende teknik til det.