Wko

Hvordan man kan reducere vandforurening

Mange mennesker er uvidende om, at en stor del af den vandforurening problem kan spores helt tilbage til deres egne baghaver og hjem. Det er næsten umuligt for de statslige organer at minimere denne form for forurening, men du kan hjælpe med at løse problemet ved at følge nogle få enkle trin.

Steps

Hvordan man kan reducere vandforurening. Smid ikke affald i dræn og toiletter.
Hvordan man kan reducere vandforurening. Smid ikke affald i dræn og toiletter.

Bevarelse og genbrug

 1. 1
  Spare på vandet. Sluk for vandhanen, når vandet ikke er nødvendigt og forsøge at tage kortere brusebade, hvis muligt. Dette er ikke kun hjælper med at forhindre vandmangel, men reducerer mængden af ​​forurenet vand, der kræver behandling.
 2. 2
  Smid ikke affald i dræn og toiletter. Maling, olier og andre lignende genstande skal bortskaffes i papirkurven.
 3. 3
  Hjælpe med at rydde op strøelse i vandfyldte områder. Dette omfatter strande, søer, oceaner. Sørg for, at det er sikkert at indsamle kuld og sætte det i en nærliggende skraldespand.
 4. 4
  Inddæmmes og kompost haveaffald. Haveaffald, der sidder rundt nemt kan skylles ud i storm afløb, når det regner. Selv hvis affaldet ikke indeholder kemikalier såsom herbicider og pesticider, kan indførelsen af ​​store mængder pinde, blade og græs overvælde vandveje med usunde mængder af næringsstoffer.
  • Kompost værftet affald. Din kompost skal være indeholdt i en beholder eller tønde for at forhindre materialerne fra at blive skyllet væk. Nogle kommuner giver disse gratis eller til en lav pris.
  • Brug en bioklip plæneklipper i stedet for sække afklippet græs. Mulching plæneklippere tilføjer en naturlig lag kompost til din græsplæne og du behøver ikke at beskæftige sig med bortskaffelse af afklippet græs.
  • Bortskaf værftet og afklippet græs ordentligt. Hvis du ikke gør kompost eller har værftet affald, som du ikke kan kompost, skal du kontakte din lokale affaldshåndtering eller miljøbeskyttelse agentur til at bestemme, hvordan du skal aflevere dem.

Tips

 • Hvis du ikke er sikker på, om noget er farligt, tjekke med din lokale affaldshåndtering eller miljøbeskyttelse afdeling, eller gøre nogle forskning online.
 • På mange områder er landbruget afstrømning en større forurening problem end urban afstrømning. Hvis du er involveret i landbruget, skal du kontakte din lokale lokalnummer service eller miljøbeskyttelse agentur til at finde ud af mere om, hvordan du kan reducere din miljøpåvirkning.
 • Tænk på det store billede. Du tror måske, at en lille olielækage på din bil ikke er en big deal. Men olien fra tusinder eller millioner af biler med mindre olielækager tilføjer hurtigt, og snart du kigger på en kumulativ olieudslip langt værre end nogen olietankskibe nedbrud. Du kan ikke lave alle de olielækager i verden, men du kan rette din. Bliv en del af løsningen.
 • Uddan din familie, venner og naboer om måder til at reducere deres bidrag til forureningen. Hvis dit fællesskab ikke allerede har miljøuddannelsesprogrammer, forureningsbekæmpelse forskrifter eller farligt affald genvindingsanlæg, tager initiativ til dette.