Wko

Hvordan bliver en paramediciner

At være en paramediciner kan være en meget givende job. Hvis du kan lide, og vil få mulighed for at redde en persons liv, vil følgende oplysninger forklare, hvordan man slutte sig til de 200.000 andre paramedicinere i Europa.

Steps

Hvordan bliver en paramediciner. For at blive en paramediciner, skal du først en EMT-basic certificering.
Hvordan bliver en paramediciner. For at blive en paramediciner, skal du først en EMT-basic certificering.
 1. 1
  For at blive en paramediciner, skal du først en EMT-basic certificering. Der er fire niveauer af EMT:
  • EMR (Emergency Medical Responder), også kendt som en First Responder
  • EMT (Emergency Medical Technician) Dette er kendt som den "grundlæggende" niveau
  • AEMT (Advanced Emergency Medical Technician) Også kendt som Intermediate
  • Paramediciner
 2. 2
  Bliv certificeret i CPR. Dette er påkrævet for en EMT-Basic klasse. Check først med EMT kursusleder eller skole, da CPR-certificering kan være en del af klassen. Hvis ikke, Røde Kors, europæisk sikkerhed og sundhed Institute, European Heart Association, og Wilderness Medical Associates alle tilbyder relativt billige CPR klasser, men indrejse i et paramediciner program vil give fortrinsret til European Heart Association Healthcare Provider Card.
 3. 3
  Få din EMT-b-certificering. De fleste community colleges tilbyder EMT-Basic klasser. De koster 375€ -675€ og sidste fra 3 til 6 måneder eller et semester. I nogle samfund, kan du nødt til at ride langs som en "tredje person", for et par måneder, før du vil blive sat i en klasse. Sommetider du betaler for klassen og får refunderet. I andre tilfælde tjenesten vil betale for din træning.
 4. 4
  Tag det nationale register EMT-grundlæggende eksamen. Dette er et computer-adaptive test og kan være ganske udfordrende. Testen "tilpasser" sig til dit niveau: Det vil justere sværhedsgraden af ​​sine spørgsmål til din evne til at besvare tidligere spørgsmål korrekt. Så hvis du besvare det første spørgsmål korrekt, vil testen begynde at spørge hårdere spørgsmål. Målet er at etablere dit niveau af viden. Prøven indeholder "hands-on" test også, og du bør øve EMT færdigheder, indtil du er helt komfortabel udføre dem, før du tager EMT-B test.
 5. 5
  Hvis du passerer EMT-b eksamen, har du valget af at flytte op til mellemliggende eller gå i paramediciner.
 6. 6
  Hvis du går lige ind paramediciner uddannelse:
  • Tag en IV klasse (intravenøse injektioner) og få IV-certificeret
  • Tag en EKG tolkning klasse (ekkokardiogrammer)
  • Nogle programmer kræver, at du passerer Advanced menneskelige anatomi og fysiologi klasser
  • De fleste programmer kræver, at du passerer college-niveau matematik, engelsk og biologi klasser
  • Bliv certificeret i Advanced Cardiac Life Support, Pediatric Advanced Life Support og præhospitale Trauma Life Support. Nogle Paramediciner programmer afsætter tid til også at omfatte disse certificeringer. Check med dit program først.
  • Du skal bruge omkring et års erfaring som en aktivt praktiserende EMT-B. (Nogle mellemliggende klasser kan kræve dette, også). Alternativt nogle skoler kræver dokumentation af de opkald, du har reageret på, så du bør føre en liste over dem og notere klassificeringen af ​​hvert opkald (hjerte-, traume, luftveje, etc.) Gennemgå din liste, før at deltage i alle mundtlige samtaler vedrørende dine kvalifikationer.
  • Tjek pensum, før du starter, da nogle af eller alle de ovennævnte klasser kan indgå i programmet, så du ikke behøver at tage dem andre steder.
 7. 7
  Paramediciner programmer alene kan koste op til 11200€ (ekskl. bøger). Omkostningerne kan variere meget, så omhyggeligt forskning tilgængelige indstillinger. Nogle brandvæsenet vil betale for din paramediciner program, hvis du er ansat med dem som en EMT-B/firefighter.
 8. 8
  Undersøgelse meget hårdt for din paramediciner eksamen. Mange bøger er blevet skrevet for at hjælpe dig med at forberede testen. Eksamen er almindeligt anset ganske omfattende og meget svært. Det er umuligt at studere for meget for det.
 9. 9
  Når du får din paramediciner licens, gå jobsøgning.
 10. 10
  At være en paramediciner er en af de mest givende job, du kan have. Der er ingen bedre følelse end at vide, du har hjulpet nogen på et tidspunkt kritisk behov.
 11. 11
  Hvis du er interesseret i en karriere i para-medicin, kan du prøve at kontakte din lokale ambulance selskab for at se, om de vil tillade dig at ride langs under en af deres vagter. Dette vil give dig en mere realistisk idé om, hvad præ-hospitalsbehandling indebærer, og om du og jobbet kan være en god pasform.

Tips

 • At akkumulere dine 12 måneder praktiserende EMT-Basic, kan du gøre mange ting, herunder:
 • Ski patrulje
 • Livredder

Advarsler

 • Nogle af de mest succesfulde paramedicinere er dem med en stabil, nede-på-jorden personlighed. Dette skyldes, at jobbet kan være ganske stressende, selv lejlighedsvis grusomt. Spørg en praktiserende paramediciner om dette aspekt af jobbet.