Wko

Hvordan bliver en katolsk præst

At blive en katolsk præst er en alvorlig beslutning. Ved at følge denne hvordan man guide, kan du opdage, hvis blive en katolsk præst er det rigtige valg for dig og din tro.

Steps

Hvordan bliver en katolsk præst. Vær sikker på, at du er enig med den katolske tro helhjertet.
Hvordan bliver en katolsk præst. Vær sikker på, at du er enig med den katolske tro helhjertet.
 1. 1
  Vær sikker på, at du er enig med den katolske tro helhjertet. For mere information om at blive katolik, se relaterede Google Bliv katolske nedenfor.
 2. 2
  Bede om dit erhverv. Tag nogle følelser eller rådgivning, der har ført dig til at overveje præstedømmet og give dem til Gud, så vente tålmodigt og åbent for et svar. Indse, at alle har et kald, og hvis en person er virkelig åben for deres, vil Gud åbenbare det til ham eller hende.
 3. 3
  Tal med din sognepræst, din Stift s kald direktør eller kald en religiøs orden, hvis du er fortrolig med dem. Du kan komme i kontakt med kald direktør gennem din sogn eller ved at kigge i din lokale telefonbog. En hurtig Google-søgning af udtrykket ¨ katolske gejstlige ¨ vil give dig lister over forskellige samfund af præster som jesuitterne, Dominikanerne eller Oblates. Overvej også Missionary præstedømme. Disse har tendens til at fokusere på tværkulturelle missioner, hvor du bor blandt de fattige og dårligt stillede. De vil tale med dig om dit kald og muligvis få dig på et tilbagetog specielt til mænd kræsne præstedømmet.
 4. 4
  Gå gennem ansøgningsprocessen for seminariet gennem din Stift eller gennem den religiøse orden. Denne proces omfatter normalt en række spørgsmål om dig selv og dit ønske om at skelne præstedømmet.
 5. 5
  Hvis du er accepteret at gå til seminar. Medmindre du er noget ældre, bør du forvente at bruge mindst 6-8 år, afhængig af hvor meget college erfaring du har. Typisk religiøse ordener har en lidt anden formation proces, baseret på deres egne behov. Check med dem om den nøjagtige trin, de tager, som fører til ordination.
 6. 6
  Mens du er der, fortsætter med at bede og skelne Guds vilje. Frem for alt, gør hvad din rektor, biskop, kald direktør eller andre overordnede bede dig om at gøre.
 7. 7
  Den endelige test af, hvorvidt du har et kald til præstedømmet er opfordringen til biskoppen. Hvis biskoppen ikke kalde dig til Holy Orders, behøver du ikke have et kald til præstedømmet. Biskoppens opkald er definitiv. Hvis du ikke er valgt til at være en præst eller du forlader seminariet tidligt du er ansvarlig for udgifterne til din seminar uddannelse. En tidligere præst kandidat kan bede om et afkald på deres undervisning afhængig af deres økonomiske situation
 8. 8
  Blive ordineret en overgangsperiode diakon, gøre dine løfter om cølibat og lydighed.
 9. 9
  Blive ordineret til præst.
 10. 10
  Fortsætte med at vokse i hellighed og sprede Guds ord.

Tips

 • Husk de to løfter om en katolsk præst: Lydighed og cølibat. (Disse løfter er lavet af stiftsrådet (sekulære) Præster for deres biskop Religiøse præster -. Dem, der tilslutter en ordre - gør løfter om lydighed, kyskhed og fattigdom.)
 • Forskellige ting såsom cølibat eller seksuelt misbrug skandaler kan gøre dig tilbageholdende med at yderligere skelne et kald til præstedømmet. Forstå, at denne frygt deles af mange mænd, der allerede er i dannelsen processen og at de kan overvindes med megen bøn. Også forstå, at seksuelt misbrug repræsenterer handlinger nogle få mænd i Kirken, og at de er på ingen måde repræsentative for Kirken som helhed eller for de fleste præster.
 • Husk, at tilmelding til seminariet ikke er det samme som tilmelding til præstedømmet. Mange mennesker deltage i seminariet eller indtast novitiate af en religiøs menighed, og udlede, at de ikke er kaldet til præstedømmet. Så selvom du ikke er helt sikker på om dit kald (meget få mennesker rent faktisk er), kan du stadig finde anvendelse på seminariet eller novitiate.
 • Udtrykkene "kald" og "dømmekraft" kan komme i handy: A "kald", ifølge Kirken, er et kald. Alle har en universel opfordring til at være hellig, men hver person på en anden måde - kald omfatter religiøse liv, præsteskab, enkelt liv og ægteskab. "Dømmekraft" er den livslang proces at finde ud af Guds vilje gennem bøn og åndelig vejledning. Dømmekraft tager en masse tålmodighed.
 • Husk, at du er nødt til at være en mand, der aldrig har været gift (eller som i øjeblikket er enkemand) være præst!
 • Gå til www.gopriest.com og bestille din gratis kopi af Fader Brett A. Brannen bog 'for at gemme tusind Souls. Det er velsagtens en af ​​de mest magtfulde bøger om flittige faglig dømmekraft, og også helt fri for pris!
 • Bøn er absolut afgørende for dømmekraft processen. Daily Masse og hyppige skriftemål, sammen med åndelig læsning og vælge en favorit helgen til at hjælpe dig på vej er meget vigtige.
 • Selv hvis du ikke er katolik, kan du tror, ​​du kan muligvis blive indkaldt til præstedømmet. Det er meget almindeligt for en person til at realisere deres kald samtidig, at de indser, at de skal konvertere.

Advarsler

 • Dette er en meget forenklet højde for, hvordan man kan være præst. Den bedste måde at lære om det er at finde en præst, som du virkelig kan lide, og tale med ham.