Wko

Hvordan at være en god forfatter

Her er nogle tips om hvordan man bliver en god forfatter. Det tager tid, vedholdenhed og praksis, men med tålmodighed, gode praktiske tilgange og beslutsomhed, kan du slå dine kreative ønske til konkret skriftligt.

Steps

Hvordan at være en god forfatter. Skriv en masse hver dag.
Hvordan at være en god forfatter. Skriv en masse hver dag.

At være en god forfatter

 1. 1
  Skriv en masse hver dag. Du vil måske foretrække at skrive i lange eller korte sessioner. Skriv et kort afsnit eller en hel side. Se hvilke fungerer bedre for dig.
 2. 2
  Læs alle mulige ting, men virkelig tager sig tid til at nyde en gammeldags bog. Regelmæssig aflæsning vil påvirke din stil, smag, baggrund og ideer. Det vil også hjælpe med at udvide dit ordforråd og forbedre dit grammatik.
  • Bestem hvad der er godt at skrive, og hvad der ikke er. Find dine litterære helte. Læs både historiske og nutidige forfattere.
  • Læs en række emner og stilarter, med fokus på stilarter eller genrer, som du ønsker at skrive.
  • Gøre god brug af dit lokale bibliotek, både som en kilde til en række læsning materialer og som en ressource.
 3. 3
  Udvid dit ordforråd. Læse dagens avis. Køb en flot ordbog og synonymordbog. Din novelle vil ikke være nær så spændende, hvis hvert tegn går overalt og siger hver linje af dialog. En omfattende ordforråd kan hjælpe med at bringe dine historier og digte til livet, så du kan bedre beskrive verden omkring dig.
  • Vær sikker på at du bruger ord korrekt. Nogle af de alternativer, der er anført i din thesaurus har måske ikke den rigtige nuance af mening eller være passende for niveauet af formalitet. Slå op i ord i din ordbog at være sikker, og hvis i tvivl, bruge et ord, som du allerede kender.
 4. 4
  Mød en forfatter! En forfatter kan give dig tips samt hjælp. Mød forfatterne på boglanceringer eller EF Book festivaler og fora. Måske er der en forfatter bor lokalt, at man kunne mødes gennem et offentligt arrangement, eller selv skrive / maile dem og spørge, om de er villige til at møde dig eller tilbyde nogen støtte.
 5. 5
  Brug god grammatik. God grammatik kan betyde forskellen mellem en sætning, der er yndefuld og gennemskinnelige, og en sætning, der er akavet og tvetydig. Når du først sætte dine ideer på papir, bør du prøve at skrive hurtigt, så du ikke glemmer nogen af ​​dem. Vær sikker på at fokusere på korrekt grammatik, stavning og tegnsætning i revisionsprocessen, selv om. Dinglende modifikatorer og defekt parallelitet kan reducere klarhed samt den overordnede kvalitet af din skriftligt. Hvis du har et spørgsmål om grammatik, konsultere en god grammatik bog, som af William Strunk og EB White eller Det europæiske kulturarvsmærke ® Book of English Usage.
 6. 6
  Køb to notebooks. Den ene er en "ordforråd bærbare computer", og den anden er en "Inspirerende Notebook".
  • I din "ordforråd Notebook", nedskrive nye ord og deres betydninger samt (memory hjælpemidler) for at hjælpe dig med at lære dem. Du kan også vælge at nedskrive nogle eksempler sætninger.
  • I "Inspirerende Notebook", nedskrive stumper og stykker fra dit daglige liv, såsom en sjov samtale, du overhørte i indkøbscentret eller en joke, at du fik at vide af en ven. Dette kan også være en dagbog eller et tidsskrift. Når du læser noget, der gør dig til at grine eller tror, ​​eller lokker dig til at læse højt, se på, hvad der gør det effektivt.
  • Notere ned alle de ideer, der opstår for dig, herunder dem, der vil sandsynligvis aldrig fungere.
 7. 7
  Deltag online eller nabolag skrivning grupper. Du kan endda øve skrivning på wikis, såsom Google og Wikipedia. Du vil blive en mere kyndig skribent som du hjælpe mennesker.
 8. 8
  Brainstorm før du begynder at skrive. For at fokusere din skrivning, begynde med de vigtigste idé. Mens tænker over hvad de skal skrive, satte enhver idé, der kommer til dig, selvom det virker langt ude eller usandsynligt, at være en succes. Et ikke-så-god idé, kan føre til et bedre.
 9. 9
  Planlæg din skrivning, især hvis du producerer en informativ stykke. Brug hvad teknik virker bedst for dig. Du kan lave en skitse, sætte en samling af noter på kort og arrangere dem, indtil de er i orden, eller tegne et træ eller kort. Det er muligt hurtigt at organisere et bredt emne med et træ eller kort struktur. Prøv at skrive nonstop i ti minutter, og se, hvor mange ideer, du kan tænke på.
 10. 10
  Skriv så hurtigt som du kan for det første udkast. Prøv at skrive uden at kigge på tastaturet. Du må ikke stoppe for at rette grammatik, stavning eller tegnsætning. Skriv mindst et par stykker før de går tilbage og rette eller redigering.
 11. 11
  Være godt informeret om dit emne. Din forskning vil gøre din fiktive eller nonfictional skrift synes, at meget mere reel. Du kan bruge læsning materialer såsom bøger, blade og online artikler, og også interviewe kyndige folk. Du kan endda blive inspireret af noget, som du ser på tv.
  • Husk, at fiktive skriver normalt vil kræve mindre forskning end nonfictional skriftligt. Sørg for at du har en stærk ramme for din historie, før du begynder at forske i og udfylde detaljer. Prøv først at udvikle de vigtigste punkter i plottet. Hvis du har problemer med at afslutte din historie, kan dog forskningen give dig nogle ideer til en tilfredsstillende konklusion.
 12. 12
  Vær specifik. Undgå at antyde eller overgeneralisere, vaghed og generaliseringer er mindre tilbøjelige til at få fat læserens opmærksomhed. Hvilken sætning er mere interessant at læse: "I denne by, har den kriminalitet steget betydeligt i de sidste år" eller "I denne by er kriminalitet steget mere end tyve procent i det sidste år?" Samtidig, forsøger at inkludere kun de relevante oplysninger, siger alt, du behøver at sige uden at spilde plads.
 13. 13
  Skræddersy din skrivning til dit formål og dit publikum. Ligesom du ændrer dit tøj til vejret og den lejlighed, bør du også ændre din skrivning for din målgruppe og dit budskab. Blomstrende skriftligt, for eksempel, passer måske bedre i et digt end i en statusrapport. Sørg for at din skrivning ikke er for svært (eller for simplistisk) til dit publikum. Juster dit ord valg og sætning længde for den givne målgruppe og niveau af formalitet. Begræns jargon, og sørg for at give dine læsere alle de oplysninger, som de bliver nødt til at forstå din komposition.
 14. 14
  Rediger din skrivning Når du har et første udkast, genlæse det og omskrive det. Du er på udkig efter fejl i grammatik og stavning samt stil, indhold, tilrettelæggelse, og sammenhæng.
  • Redigering er en iterativ proces. Du kan redigere et stykke mange gange. Bare husk, ingen skrivning er perfekt.
  • Giv dig selv tid mellem at skrive og redigere, hvis overhovedet muligt. Længere er bedre, men selv en kort pause kan give dig nogle af de nødvendige afstand og udstationeres redigere godt.
 15. 15
  Spørg en anden til at læse din skriftligt. Hvis det overhovedet er muligt, have en anden person, læse din skriftligt. Vælg en person, du har tillid til at være ligefrem og ærlig.
 16. 16
  Sørg for, at folk forstår og fortolke din skrivning den måde, du ønsker. Prøv det på en test publikum og se, hvordan de reagerer. Også prøve at tage forslag fra kolleger og familie til at hjælpe dig med at forfine din idé.
 17. 17
  Måske en dag vil du blive en berømt forfatter, kan lærer, historiefortæller, eller hvad din drøm være, men det vigtigste er, at du elsker, hvad du gør.

Tips

 • Altid huske én ting, er du nødt til at følge dine tanker, så aldrig blive distraheret af andre.
 • Just! Må ikke bekymre dig om at redigere, når du er begyndt at skrive. Hvis det lyder underligt og akavet første gang, skal du ikke bekymre dig om det. Hvis det er hver eneste sætning du skriver du redigerer første gang, er du bare kommer til at køre selv vanvittigt. Tænk på det som en kreativ fyr og en redaktør fyr i dit hoved. Først, lad den kreative fyr, forfatteren, gå amok først med skrifter og ideer. Så bagefter, lad strenge, kritiske redaktør fyr kommer ud.
 • Skriv, når du føler inspireret. Hold en notesbog handy og skrive, skrive, skrive. Mindst skrible nogle noter til senere.
 • Hvis du ønsker at være en god forfatter sætte det i dit hjerte og alle gode ting vil følge, bare prøver og prøver, indtil du når dit mål! Aldrig op og altid bede om hjælp til disse fagfolk.
 • Må ikke blive afskrækket. Daglige jeg høre, at det er næsten umuligt at få offentliggjort eller selv skrive en bog. Sandheden er, det er svært at skrive en bog, men det er ikke umuligt. Holde skrive, ikke lytter til de mennesker, og ikke dvæle ved det negative.
 • Overvej dit formål for din skriftligt. Det vil hjælpe dig til at have fokus.
 • Hvis du ønsker en god forfatter lige læst en masse, skrive hver dag, og ikke give op.
 • Skriv til et bestemt publikum. Du ønsker måske at øve skrivning til en imaginær publikum, såsom mennesker i fremtiden, eller en generel publikum. Under et publikum i tankerne vil hjælpe enormt i at fokusere din skriftligt.
 • Disciplin vil være nødvendigt. Skrivning hverdagen samtidig uanset hvordan du kan føle, vil hjælpe dig til at vinde denne disciplin og viljestyrke du nødt til at fortsætte og afslutte, hvad du begynder at skrive.
 • Læs om at skrive. Der er mange gode bøger om emnet for en række af at skrive stilarter og genrer.
 • At være en stor forfatter, du kunne finde ud af andre folks ønsker. Du kan prøve at skrive om fantastiske oplevelser, som du har været igennem, og derefter dreje den lidt rundt for at gøre det til et mere spændende øjeblik. Et andet stykke af rådgivning om hvordan man kan være en stor forfatter er, at du skal elske det. Lad ikke nogen fortælle dig, at du ikke kan. Skriv hvad du ønsker at skrive om, og du får det rigtige.
 • Må ikke forlade siden blank. Hvis du ikke ved hvad du skal skrive, begynde at skrive noget overhovedet. Selv hvis du begynder med "Det er kedeligt, og jeg ved ikke hvad jeg skal skrive," du kan hurtigt finde dig selv skrive noget mere.
 • Skriv om hvad der er vigtigst for dig. Hvad generer dig? Hvad inspirerer dig?
 • Du kan ikke skrive en uge og glemme den næste eller springe en dag, fordi du ikke føler sig inspireret. Bare sidde og arbejde, om det er en novelle, en artikel eller en bog.
 • Skru forlagene. Hvis du ikke kan få nogen til at udgive din historie, er deres problem. Hold forsøger og snart nok vil du finde nogen, der vil give dig en chance. Det bare kan tage et stykke tid.
 • Sikker på, du har brug for disciplin, men ikke udelukkende se på at skrive som arbejde. Det er faktisk sjovt. Må ikke stress dig selv ud. Hvis du ikke er på alle villige til at skrive på et bestemt tidspunkt (ikke engang en lille smule), så skal du ikke skrive. De virkelige ting vil ikke flyde, hvis du ikke er klar til dem.
 • Frem for alt, vær ikke bange. Sæt dig ned og skrive. Men skrive mindst én eller to stykker hver dag, om muligt på samme tidspunkt af dagen.
 • Lave lister. Er du skrive en novelle? Opret en disposition af begivenhederne. Er du en digter? Liste levende adjektiver eller rimede ord for dit digt. Arbejder du på en informativ stykke? Brug en liste til at indsnævre dit emne, eller organisere centrale fakta. Er du i stand til at finde et emne? Hold en liste over emne ideer. Prøv brainstorming med følgende ideer:
  • Spørgsmål, som du ville spørge nogen berømt
  • Ting, som du ville gøre, hvis der ikke var nogen risiko
  • Ting, som du ville gøre med en million dollars
  • Navne, som du ville give en eksotisk kæledyr.
 • Opret en og tage din læser der. Beskriver levende indstillingen til din læser. Hvis du skriver en historie, der foregår i en anden region eller et andet tidspunkt, tilføje nogle lokale farve. Hvis du arbejder på en nonfictional skrive om Marokko, fortæl din læser om de charme Marokko. Skriv om det, som om du har rejst til Marokko selv. Foregive, at du er ved at skrive en rejse brochure og gøre nogle forskning. Hvad ville gøre din læser ønsker at besøge Marokko?
 • Skrive fiktion? Har brug for nogle inspiration? Prøv at skrive i en farverig værelse. Tro det eller ej, det bringer din fantasi!
 • Hvis det er en artikel at du har alle de fakta foran dig. Interviews, forskning og andet baggrundsoplysninger du kan finde. Sørg for at der ikke er nogen tvivl i dit sind med hensyn til rigtigheden af ​​dine fakta.
 • Nogle gange hjælper det ikke at forsøge at arbejde på alle. Alt du skal gøre er at skrive. Du behøver ikke at redde den slags til din journal. Bare skriv.
 • Må ikke sidde på det for længe, ​​eller du kan ende med at gøre noget andet. Du må simpelthen give op og fortsætte dagdrømmeri resten af ​​dit liv.
 • Hvis du har problemer med at motivere dig selv til at skrive hver dag, starte en blog. For eksempel kan du udgive dele af en historie serielt online. Tanken om, at andre mennesker kan være på udkig efter opdateringer vil inspirere dig til at give dem.
 • Eksperiment. Hvis du normalt skriver noveller, så prøv et digt nu og da. Skriv faglitterære tider.
 • Skriv bogstaver. Internettet gør det nemmere end nogensinde at finde en penneven med lignende interesser i et andet land. Ud over at øve din skriftligt, vil du højst sandsynligt få et nyt perspektiv, så godt.
 • Da dit sind er en kompleks alligevel stor, vil du opdage, at når du flytter sammen i din skriftligt, vil ord flyde og fremgår ether sig til at bidrage til at øge din skriftligt og inspiration hvad det kan være.
 • Tænk om ting, du kan lide. Ligesom dyr, venner og børn.
 • Ønsker du at få din bog udgivet? Øverst på siden klikke på Balboa udgivelse, og du har brug for at udfylde nogle oplysninger om dig og i 64 minutter tid, de vil kontakte dig!!

Advarsler

 • Sørg for, at du skriver nok hver dag. Andre hobbies må ikke tage væk for meget tid fra din skriftligt.
 • Må ikke blive indbildsk. Bare fordi du kan lide din skrivning betyder ikke alle andre vil.
 • Begyndelsen er som regel den sværeste del. Komme forbi det, og du er hjemme gratis!
 • Have et lokale eller et rum, hvor du skriver bedst. Nogle mennesker har brug for et stille rum til at skrive, mens andre nyder at skrive i støjende kaffebarer.
 • Hvis dit eneste mål at skrive er simpelthen at blive offentliggjort, ignorere overalt, der siger du ikke vil, eller at du ikke kan. Bare ignorere det! Gå gennem selvstændige udgivelse, på steder såsom Createspace, som jeg bruger, vil du få din bog derude. Det kan ikke få dig glamourøse løn og sådan, men det gør det muligt for dig at få din bog derude til næsten ingenting, og endda gennem andre lande og bogreoler gennem muligheder, som koster mindre end 75€. For mig, udgive min første bog, en murder-mystery/crime roman Jeg fandt dette selskab, og det har fyldt mig med en sådan glæde, selv udgive fra Storbritannien, som ikke har så stort et marked.
 • Må ikke være bange for at være helt kreativ med din skriftligt om folk kan kritisere dit arbejde. Bare fordi nogen kritiserer dig, betyder ikke, din historie er dårlig. Alle har deres egen smag.